Francouzský breakbeat navštíví Prahu

Francouzský breakbeat navštíví Prahu

02. 06. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tento víkend do Prahy zamíří parta francouzkých djs v čele s talentovaným djem Chrisem, sekterým mimo tuto pozvánku přinášíme i krátký rozhovor. Společně s našimi Opac djs vystoupí na čtyřech po sobě jdoucích akcích v Praze.
Pátek 2.6. - Divadelní bar paláce Akropolis, sobota 3.6. - Chateau Rouge, neděle 4.6. - Houseboat Bukanýr a pondělí 5.6. - Swamp - afterparty

Dj Chris
hraje také v Ellipse Sound Systemu, který sídlí v Nancy. Je xcelentním djem hrající převážně breakbeat a house po celé Francii. Jeho fanatizmus a nadšení pro djing je občas až zdraví škodící, nicméně Chris za mixažním pultem je unikátní podívanou a hlavně fascinující poslech.

Chris

Jak se daří a co děláš poslední dny?
Ahoj zdravím Česko a hlavně příznivce elektronický muziky :o). V současný době se naplno věnuju hudbě, především djingu. Spolupracuju se dvěma crew. S tou první se představíme v Praze - Ellipse-soundsystem a s druhou jmenovitě Anonyme pořádáme hodně breakbeatových a DnB akcí, který jsou buď zadarmo nebo jen za nějaký symbolický poplatek.

Jak se těšíš do Česka a kolikrát si to tu již navštívil?
Tentokrát to bude už po pátý a co tady mám nejradši? Tak hlavně to jsou lidi. Pokaždý když sem tu byl, tak sem narazil především na pohodový lidi, což se mi nestalo nikde jinde. No a pak to sou nějaký zvláštní vibrace, který tu cítím, ale díky mý slabší angličtině se nebudu pouštět do hlubšího filozofování.:o) A co tady rád nemám? Nenapadá mě nic jinýho než policie, armáda nebo co to bylo na posledním Czech-teku!!!

Jaký místo na světě by si chtěl navštívit nebo kde se ti libí nejvíce?
Když budu konkrétní, tak je mnoho a mnoho míst, kde se mi líbí, a který bych chtěl a měl bych ještě navštívit, ale je jedno který je nadevšechny - mezi dvěma pořádnýma reprákama!

Popiš nám svojí hudbu kterou hraješ.
Tak tuhle otázku nemám vůbec rád, protože to se nedá popsat slovy - uslyšíte! Jinak tedy trochu minimalu, trochu techna a hodně breaků.

Co budeš poslouchat na cestě do Prahy?
Vždycky když cestuju autem tak poslouchám demo sety mých kamarádů.

Proč si začal hrát jako Dj?
To už si fakt nepamatuju :o))

Jaká byla tvoje nejšílenější akce nebo jakej největší úlet si za gramofonama zažil?
Nejvíce mi utkvěla v paměti akce Oscilloscpoe, open air party kterou jsme pořádali s Ellipse v Nancy. To byla jedna z největších akcí, na který jsem hrál. Přišlo 5000 tisíc lidí a já jsem tehdy nehrál ani rok, tak si představte co jsem asi prožíval...

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika