Dalího Elektru roztančí Christian Smith

Dalího Elektru roztančí Christian Smith

11. 03. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Další Elektra v umělecké sezóně bude poctou španělskému Salvadoru Dalímu. Stylově tak přímo z Mallorcy přiletí 11. dubna na Flédu původem švéd, legenda elektronické scény, majitel labelu Tronic, Christian Smith!
Jeho produkce vychází na různých labelech jako Renaissance, Beyrův Drumcode, Winkův Ovum, 100% Pure, Bedrock, a pochopitelně na jeho vlastním Tronic a jen potvrzuje jeho flexibilitu ve studiu! Ač původem Švéd, strávil velkou část života v Německu, Brazílii a Mallorce. Možná I toto mělo vliv na jeho tvorbu, kde najdeme jak energické techno, tak veselé funky a housey věci!
 

Christian Smith je jedním z největších průkopníků techna a tech houseu v Evropě už od devadesátých let a ač je Christian Smith v té “nejvyšší hře” již dlouhé roky, tak se mu asi nikdy nedařilo lépe než právě teď!

Se svou jedinečnou kombinací pumping a funky techna s tech housem a tribalem už procestoval celý svět a stejně tak obráží kluby jeho produkce v kufrech djů. Proslavila ho kooperace s Johnem Selwayem a dobře známá je také jeho spolupráce s Carlem Coxem. Christian Smith se prakticky během své kariéry ani na chvíli nezastavil na místě, stále tvoří nové věci a pestrost jeho nápadů nezná hranic.

Hlavní stage je doslova nabitá lidmi, o “kterých se mluví”. Warm up Christianu Smithovi připraví dj Schwa, který právě pod hlavičkou projektu Shades of Gray vydal úžasné album “Unlock the Rhytm”. Album přichází tři roky po jejich debutové placce Soul Machine (které bylo mimochodem v 50 nejlepších albech podle DJ Magu pro rok 2011!). No a celý večer zase zakončí matador CZ/SK scény, Dalo aka Loktibrada, který byl nedávno pozván do klubu Begrhain – pro neznalé asi nejlepší, nebo minimálně nejvíc “vyhypeovaný”, techno klub v Evropě, kde jinde než v Berlíně!

Na bar stagei se určitě vyplatí neminout housovou legendu z Prahy – Lucase Hulana, kterou doplní Leonov Bronski, Kema a Fly s Robotechem v “ranní show”.

Dodal: Tomáš Ondráček, Level B production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ELEKTRA - CHRISTIAN SMITH

Pátek 11. 4. 2014
Vstup: 300 - 350 Kč
Vystupují:
Christian Smith (SWE), Loktibrada (SK), Schwa, Orbith, Lucas Hulan, Kema, Leonov Bronski, Flytech
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika