Pořad Blackstarr s novým konceptem

Pořad Blackstarr s novým konceptem

11. 03. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jägermeister a Expresradio 90,3 FM přináší nadupanou dávku urban music a to přímo od těch největších zabijáků český hip hop scény - Orion a Mike Trafik. Mráz bude tvojí holce běhat při poslechu nejen po zádech, to chceš!
Každý čtvrtek mezi 21. a 23. hodinou proto nahul pražské Expresradio na 90,3 FM, kde ti v pořadu Blackstarr otevřou Orion a Mike Trafik bránu do jejich ráje, Urban Music! Od března 2014 navíc tato stodvacetiminutová smršť hip hopu, rnb a mashupu mění svuj koncept. Víc blbejch keců, víc rozhovorů s lidma, který maj co říct, nejlepší beaty a nadupanou Blackstarr hitparádu s nejčerstvějším zbožím světovejch rapstars a kapel.
 

Dostaneš guest mixtapy top tuzemských a zahraničných djs., tohle všechno se děje za maximální podpory ledově namraženýho Jägermeisteru. Proto v rámci pořadu bude možnost vyhrát tu pravou divočinu. Volání divočiny je ti zas o něco blíž. Chcem nejlepší radiovej party shit a budeme ho mít a dáme ho tobě. Speciální edice lahví Blackstarrmeisteru pro hosty i pro tebe. Chceš? Tak prostě poslouchej ten správnej pořad. Večírek ze studia se každej čtvrtek večer přesouvá do tvýho privátu. Blackstarr si můžeš naladit i přes web www.expresradio.cz

Král mikrofonu dj Orion patří k českýmu hip hopu asi tak jako Jägermeister a soundsystem k mejdanu, he!! Na scéně se pohybuje již od jejího vzniku, kdy spoluzakládal legendární skupinu PSH. Mike Trafik je jeden z nejvyhledávanějších českých djs vůbec. Je výhradním dodavatelem beatů pro PSH, složil nespočet hitů jak pro Vladimira 518 tak pro mnoho dalších hudebních projektů. O tom, že to s vinylem umí svědčí i jeho triumfy v prestižním turntable battlu ITF, kde získal titul evropského šampiona a respekt žen a hladových očí od podiem.

Dodal: Martin Zvoníček, Blue Gekko
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika