Projekt Audiofly podpří Sashu

Projekt Audiofly podpří Sashu

05. 06. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
4. července 2006, v podvečer státního svátku učitelů Cyrila a Metoděje přijede Sasha pražské Malé sportovní haly se svou vizí progressive trance vyškolit české trance publikum, které navíc podpoří projekt Audiofly.
4. července 2006, v podvečer státního svátku učitelů Cyrila a Metoděje přijede Sasha pražské Malé sportovní haly se svou vizí progressive trance vyškolit české trance publikum a ukázat nejaktálnější trendy a zvuk tohoto tanečního stylu. Po sérii několika tranceových masových akcí se tak dočkámě konečně opravdového mistra stylu, který sám o sobě říká, že hraje trance pro dospělé a zralé publikum. Progressive Trance 4 Adults!

sasha

Podpoří ho jeho speciální host, projekt Audiofly. Další dávka nefalšovaného UK progressive si vychutnáte v podání Luca Saporita a Anthony Middletona, dvojice Djů, o nichž se za poslední 3 roky hodně mluví. Proslavili se hity jako Release Yourself, Worry, Rockin It, Do Your Hear nebo Circles. Brzy si je pořádně představíme a poslechneme, sledujte weby a rádiové taneční speciály.

Čest domácích budou hájit dva z našich nejlepších: Rai a Martin Gredner. CD mix Raie k XMAGu máme v plánu v dohledné době, ale Martin Gredner se už může pochlubit svým CD Progressive Future k červnovému XMAGu.

Na Red Zone uslyšíme britské projekty Splitloop a Skool Of Thought s našimi Josefem Sedloňem a Stanzimem.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika