Uzávěrka přihlášek do burn Residency 2014

Uzávěrka přihlášek do burn Residency 2014

12. 03. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jen pár dnů zbývá do uzávěrky přihlášek v letošním ročníku soutěže burn Residency a hledání příští dj Superstar se rozbíhá! Největší celosvětová soutěž nabízí mladým nadějným djům jedinečnou životní příležitost strávit celé léto v jednom z nejprestižnějšíchh světových nočních klubů a získat skvělou cenu v hodnotě 100.000 Euro jako investici do své kariéry.
Všichni ostatní se mohou také zapojit a podpořit své favority tím, že budou poslouchat jejich mixy a hned pro ně online hlasovat.

PŘIHLAŠTE SE ZDE A STAŇTE SE NOVOU DJSKOU SUPERSTAR

20% soutěžích z každé účastnické země, kteří získají v letošním ročníku nejvíce hlasů, budou posouzeni národní porotou složenou z vlivných hráčů elektronické taneční hudby. Pět nejlepších soutěžících z každé země se utká na DJském vystoupení 2.5. na party v SaSaZu o místo v senzačním bootcampu v mekce taneční hudby na Ibize.

burn Residency

Během dvoutýdenního intenzivního bootcampu burn Residency budou mít soutěžící příležitost se dále zdokonalovat prostřednictvím napínavých úkolů, inspirativních přednášek a neocenitelné výuky pod vedením legendárních DJů Carla Coxe a Peta Tonga v roli mentorů letošního bootcampu. Tyto dvě ikony také pomohou vybrat pět nejlepších DJů z bootcampu, kteří získají na celé léto angažmá v nejslavnějších světových nočních klubech jako např. Privilege, Sankeys, Cafe Mambo a The Zoo Project.

Aby toho nebylo málo, celkový vítěz soutěže získá cenu v hodnotě 100 000 Euro, která mu pomůže při startu a v dalším rozvoji jeho kariéry, aby se mohl stát příští DJskou Superstar!

Protože uzávěrka přihlášek se rychle blíží, není času nazbyt! Přihlašte se a hlasujte pro váš oblíbený mix do 15. března!

Dodal: Martin Kučera, Lavo Productions
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BURN RESIDENCY

Pátek 2. 5. 2014
Vstup: od 150 Kč v předprodeji
Vystupují:
Daniel Sanchez (SP/NL), Subgate, Pompeiy, Sabiani, Denes Toth, Tokatko, Zuzka
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika