Dubnové Liquid Flights v Crossu

Dubnové Liquid Flights v Crossu

19. 03. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po velkém úspěchu posledního vydání, kde se představil sám mistr Calibre a vycházející hvězda britské house a bass scény Applebottom, vám LiquidDnBCrew přináší další, již 14. díl, této epesní klubovky. Tentokrát se v Crossu vystoupí Lenzman a Golden Boy.
LiquidDnBCrew právě dokončila další stavbu prototypu nové třídy vesmírné lodi s názvem Liquid Flights, která Vám už po čtrnácté přináší velkolepou party. Na každého, kdo si koupí letenku čeká jak jinak než first class klubové scény. Pečlivě seskládaný program, který vás pošle do vzdálených koutů kosmíru liquid funkové, housové, deepové ale i garage a techno scény budou z kapitánského můstku řídit známí čeští matadoři i dvě přední zvučná jména světového žebříčku - hvězda ze slunného Manchesteru Golden Boy a nizozemský dnb mág Lenzman. To vše na dvou stagích - na Liquid Funk Stage a na Bass stage.
 

Na Liquid Funk stagi bude mít tu čest rozehřát motory našeho plavidla vítěz dj kontestu (jméno bude zveřejněno 3 dny před akcí), dále ho poté v pilotním kokpitu vystřídá členka LiquidDnBCrew Domina následována Stanthou z DNB Fever. Teplota v kabině následně prudce stoupne se setem ostravského producenta MadFace, který vydává pecky na labelech jako jsou Liquicity rec. či Liquid Tones. Než si stačíte utřít pot z čela, začne to do vás prát známé duo Rudeboy-Procter, kteří vás dokonale připraví na stav beztíže a nasměrují naši loď pomalu ale jistě na oběžnou dráhu. No a teď už nezbývá nic jiného než zažehnout warp pohon, o což se nepostará nikdo jiný než vrchní pilot našeho letu a headliner naší dubnové liquidní odyseje – LENZMAN! Tento známý nizozemský liquid funkový producent, DJ a průkopník stylu liquid soul, rozjede svoje představení od půl druhé do tří a věřte, že za tenhle hvězdný výkon by se nestyděl ani kapitán Picard z lodi Enterprise. Po Lenzmanovi vás rozhodně nenechá vydechnout duo členů LiquidDnBCrew Blofelda a Theyi, kteří pro vás tento galaktický mejdan pořádají. No a odpočinek nečekejte ani při ranním setu jednoho z nejúspěšnějších českých producentů - Toma Smalla, který za poslední rok na poli deep dnb stoupá kolmo vzhůru do nebe a tenhle manévr vám určitě předvede i s naším vesmírným plavidlem. Zápis do lodního deníku zakončí ranním hudebním masakrem survivals djs, a to ve společném B2B setu.

Liquid DnB Flights
Neméně hvězdný bude ale i program a obsazení spodní bass stage, která vás po zběsilé jízdě nahoře náležitě srovná. Z domácí crew se představí Theya, Blofeld a Domina, která uzavře stage svým ranním techno setem. Zeshora si odskočí na rovný set i Rudeboy a Sta (rovnej Stantha). Od půl třetí vám poté naservíruje aktuální tvář uk bass/house music sám autor populárního hitu That Thing – brit Golden Boy, který si v pražském Crossu střihne svoje debutové vystoupení v ČR a bude to stát rozhodně za to! Z dalších speciálních hostů se můžeme těšit na libereckého Moorise, který má na starosti jeden z nejprogresivnějších festivalů u nás – Shotgun a dále na neúnavného propagátora nových vlivů a směrů v taneční muzice, který stojí za projektem Neo Violence – dmit.ryho.

Spousta kvalitních DJs, skvělá atmosféra, orginální prostor a pořádná taneční párty s puncem LiquidDnBCrew rozhýbou 11. dubna prostory klubu Cross. Čeká vás jedinečný a originální kulturní zážitek s cílem přivést opět něco neokoukaného a nového do našich luhů a hájů.

Dodal: Tomáš Kenzo Zdenek, Cross Club
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

LIQUID FLIGHTS

Pátek 11. 4. 2014
Vystupují:
Lenzman, The Golden Boy, Dmitr.y, Mooris, Stantha, Theya, Blofeld, Domina, Rudeboy, Madface, Tom Small, Procter
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika