Do Prahy přijedou Catz ‘n Dogz

Do Prahy přijedou Catz ‘n Dogz

20. 03. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Catz ‘n Dogz (3 Channels) konečně zahrají v Čechách. A to hned na jaře 7. května na warehouse párty KOM!KS. Přinášíme vám krátké představení a  Essential Mix, který namíchali pro BBC Radio 1.
Catz ‘n Dogz neboli Greg and Voitek aka 3 Channels je duo, které nemusíme dlouze představovat. Byla by ale škoda nezmínit alespoň pár bodů jejich rozmanité kariéry. Vše začalo v roce 2003, kdy Greg & Voitek rozjíždí svou první rezidentní noc ve Štětíně v Polsku. Tuto noc pojmenují 3 Channels a zanedlouho začínají pod tímto jménem produkovat i své vlastní skladby. Všímají si jich labely jako Poker Flat, Trapez a Crosstown Rebels a Greg s Voitekem tak vydávají jejich první vinyly.
 

Velky skok přisel s jejich neoficiálním remixem na Claude Von Strokův hit Who Is Afraid Of Detroit, který Claude někde náhodou slyšel, zamiloval si ho a rozhodl se ho vydat na jeho labelu Dirty Bird. 3 Channels remix na Who Is Afraid Of Detroit vyšel na speciálním ‚one-sided‘ vinylu a brzo se z něj stala sběratelská rarita. To už se ale píše rok 2008 a z 3 Channels se stávají Catz n Dogz a upisují se právě na label Dirty Bird. Zanedlouho vydávají své debutové LP ‚Stars of Zoo‘, které si získává posluchače po celém světě a Catz n Dogz se stávají vyhledávaným Djským duem a live actem. Tento hudební vývoj si žádal již jediné – založení vlastního labelu. To na sebe nenechalo dlouho čekat a v roce 2010 se rodí Pets records. Jeden z prvních singlů na Pets byl neskromně hit a odstartoval éru bass music - vydali totiž prvni release producentovi Eats Everything - ‚Entrance Song‘. Pote následovali tracky a remixy od lidi jako KINK, Justin Martin, A1 Bassline, Axel Boman, Till Von Sein, Adam Port, Tom Demac...

Catz n Dogs

Nyní hrají Greg a Vojtek po celém světě a na jejich rezidentní mejdany můžeme zajit například do Berlínského klubu Watergate na SONAR a do Sankeys na Ibize. Z posledních úspěchů zmíníme už jen zařazení do top 100 djů/producentů na Resident Advisor, kompilovaní legendárního Body Language CD pro label Get Physical a namixovaní ještě legendárnějšího mixu pro BBC Radio 1 – Essential Mix.

Jo a kluci také připravují nový ‚vinyl only‘ label, takže je v příštích letech pozorně sledujte a hlavně si nenechte si ujít jejich vystoupení v Praze!

Facebook: https://www.facebook.com/events/819140484767713/
RA event: http://www.residentadvisor.net/event.aspx?577718

Dodal: Michal Ruzicka, BEEF records
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

KOM!KS

Středa 7. 5. 2014
Vystupují:
Catz ‘n Dogz, Lumiere Schwa, Fatty M
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
KOM!KS, 7. 5. 2014 Praha
1 vstup, dárky od Desperados, Club Mate, Fentimans, Shades Of Gray a Comicscentrum.cz
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika