Arttu hostem Beef Showcase v Chapeau

Arttu hostem Beef Showcase v Chapeau

01. 04. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pátek 4. dubna se v Chapeau Rouge uskuteční další pokračovaní Beef records label párty, opět s djs z česko-australského vydavatelství Beef records a jejich zahraničními hosty. Pozvaní tentokrát přijal zástupce holandského vydavatelství Clone, Arttu.
To že země tulipánů má obrovskou tradici v elektronické muzice netřeba opakovat. Za zmínku ale stoji, že sympaťák ARTTU zahraje v Praze vůbec poprvé a odehraje čistě vinylový set. Ono vydávat desky na takových velkých labelech jako je Clone a 4 Lux a tyto černé placky pak hrát digitálně by byl hřích. Arttu se věnuje muzice přes deset let a je to světoběžník v pravém slova smyslu. Narodil se v malé vesnici ve Finsku, kde objevil acid-housovou hudbu z Ameriky a Anglie. V pubertě se odstěhoval  do Helsinek a tam po škole nastoupil na povinnou vojenskou službu. Už po 5ti dnech ho propustili s odvoláním na ‚špatný psychický stav‘ mladého vojína. V roce 1998 se Arttu stěhuje do Londýna, kde se začíná věnovat produkci a tam vychází i jeho první EP pod pseudonymem Lump. Po deseti letech v Londýně se Arttu stehuje do Lisabonu, kde se už naplno věnuje produkci a djingu. Místenku na vlak jsme mu ale bookovali z Berlína, města kde teď nejčastěji pobývá...
 

V lineupu ho doplní Layup, který zastupuje vydavatelství a blog Endless Illusion, a kterému na Beef records brzy vyjde remix na Shades Of Gray. Chybět samozřejmě nebude ani Dj Schwa. O projekce se postará Tomáš Bukáček z Blok_4.

Facebook událost: www.facebook.com/events/600196746739164/

Dodal: Michal Ruzicka, BEEF records
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BEEF SHOWCASE

Pátek 4. 4. 2014
Vystupují:
DJ Arttu (por), Dj Schwa (Shades of Gray / Beef Records), DJ Layup (Beef Records)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
BEEF SHOWCASE, 4. 4. Chapeau Rouge Praha
2 vstupy, drink Club Mate a CD Beef Records
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika