Narozeniny Shadowboxu s Delta Heavy a Total Science

Narozeniny Shadowboxu s Delta Heavy a Total Science

04. 04. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Legendární crew Shadowbox oslaví v květnu 15 let a doporučujeme držet si klobouky a narozeninové čapky, protože pofičíme z kopce! Kromě kompletní Shadowbox crew na obou pódiích, vystoupí londýnská úderná dvojka Delta Heavy, oxfordský projekt Total Science a MC Dynamite. Vše nejlepší !
Delta Heavy aka Ben Hall a Simon James se na scéně objevili jako přízrak v roce 2009 se singlem Galaxy (Viper Rec). Od tohoto momentu se o ně začaly prát labely a vítězně z toho vyšel Andyho RAM, na kterém brzy vydali údernou bassovou dvojku Overkill a Hold Me. V roce 2012 vyšlo EPčko Down The Rabbit Hole s tracky přísnějšími než sousedova vrtačka v čele se singlem Get By. Produkce Delta Heavy nejde zavřít do škatulek, i když nejvíc bychom se trefili pojmenováním bass music. Tracky od 110 do 175 BMP dokážou roztrhat nejeden parket stejně jako kvalitní remixy vyžádané od desítek top producentů. Nejznámějším z nich je remix pecky Nero - Must Be the Feeling, který nasbíral na Youtube za 2 roky přes 8,5 miliónu shlédnutí. Respekt!

Delta Heavy
 
Druhým headlinerem bude oxfordská povedená dvojka Total Science, která to spolu táhne už od roku 1987. Nejdřív hardcore, hip hop a poté přesun k drum&bassové produkci pod názvem Funky Technicians a poté už Total Science. Mají za sebou úctyhodných 7 alb a desítky releasů, kompilací a remixů na snad všech existujících labelech. Svou produkci vydávají ovšem na vlastním labelu C.I.A., kde najdeme tracky i dalších liquidových kouzelníků jako Calibre, Lenzman nebo Zero T. Ozajstný liquid dnb tak, jak jsme u Shadowboxu zvyklí.
 

Špičkové headlinery doplní kompletní Shadowbox crew ve složení Koogi, Akira, Anakin, Bifidus Aktif, Nitrous, 2K, Sweg, M4Y4, Panorama, Rudeboy, Honey T a celou nocí provede Master of Ceremony MC Dynamite.
 
Přijďte pogratulovat Shadowboxu ve velkém stylu!

Facebook událost: http://www.facebook.com/events/727920557251781

Více informací na:
www.roxy.cz
www.shadowbox.cz

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SHADOWBOX 15TH ANNIVERSARY - DELTA HEAVY

Pátek 16. 5. 2014
Vstup: 190 Kč v předprodeji
Vystupují:
DELTA HEAVY (UK), TOTAL SCIENCE (UK), MC DYNAMITE (UK), Shadowbox full crew: KOOGI, AKIRA, ANAKIN, BIFIDUS AKTIF, NITROUS, 2K, SWEG, M4Y4, PANORAMA, HONEY T
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika