Line up na sobotní Trancefusion

Line up na sobotní Trancefusion

15. 04. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (132)
Již jen několik dní nás dělí od první a jedné z největších halových akcí tohoto roku Trancefusion Power of Elements! Na ní se chystají tisíce fanoušků tohoto hudebního žánru doslova ze všech koutů světa. Pořadatelé věří, že budete touto akcí nadšeni a že ve vás na dlouhou dobu zanechá jen pozitivní vzpomínky.

ČASOVÝ LINE UP

TEMPLE OF ELEMENTS MAIN STAGE – PRAVÉ KŘÍDLO
18:00 – 19:00 ReOrder b2b Thomas Coastline
19:00 – 20:00 Estiva
20:00 - 21:00 Beat Service
21:00 - 21:15 Christian Burns live (1.část)
21:15 - 22:15 Solarstone
22:15 - 23:15 Andrew Rayel
23:15 - 23:30 Christian Burns live (2. Část)
23:30 - 00:40 BT
00:40 - 02:00 Ferry Corsten
02:00 - 03:20 Aly & Fila b2b John O‘Callaghan
03:20 - 04:20 Sean Tyas
04:20 – 05:20 John Askew
05:20 – 06:20 Ferry Tayle b2b Manuel le Saux
06:20 – 07:00 Darren Porter

JOHAN GIELEN AND FRIENDS STAGE – STŘEDNÍ HALA
22:00 – 23:30 Three Drives 
23:30 – 01:00 Cor Fijneman
01:00 – 04:00 Johan Gielen
04:00 – 06:00 Virtual Vault

YES/ NO NEW TALENTS STAGE – FOYER
20:00 – 21:00 Aquatic Simon
21:00 – 22:30 Priest
22:30 – 23:30 Vikinz
23:30 – 01:00 Steve Sanders
01:00 – 02:30 Rossignol
02:30 – 03:30 Boxi
03:30 – 05:00 Unbeat & Zolike
05:00 – 06:00 K1aptcha

Trancefusion Power of Elements

VSTUPENKY
Předprodej vstupenek za současnou cenu 1190/2090/3190 končí dne 19.4.2014 ve 14:00 hodin. Poté budou ke koupi vstupenky již pouze na pokladně před vchodem do Průmyslového Paláce. Na místě budou vstupenky ke koupi za 1350/2190 a 3490 Kč. (obyčejná, Golden VIP a Diamond VIP s neomezenou konzumací). Pokladna bude otevřena od 17:00 hodin.

Na pokladnách budou ke koupi také za zvýhodněnou cenu 650,- Kč ke koupi vstupenky na Trancefusion – The Legends.

TOKENY
Na všech barech bude možné platit tak jako na předchozích TF pouze platebními žetony, tzv. TOKENY. Tokeny budou v hodnotě 40 Kč a budou možné půlit na poloviční hodnotu. V prostoru akce bude zabezpečený dostatek pokladen (pokladny budou umístěny u vchodů v Levém křídle, dále v Pravém křídle a ve foyer u výstupu ze Střední haly), takže nemusíte mít obavy z nějakých front. Jedna z pokladen v Levém a v Pravém křídle bude přijímat i platby v Eurech a platby kartou! Tokeny se budou prodávat v minimálním počtu 3 kusů a více. Na všech barech budou zřetelně umístěny nápojové lístky s cenami. Doporučujeme, abyste si nekupovali zbytečně velké množství tokenů, tyto nebudou na pokladnách vratné!

DOPRAVA/PARKOVÁNÍ V AREÁLU
Kompletní informace o dopravě na Výstaviště najdete na našich stránkách www.trancefusion.cz v sekci party info/doprava.

Součástí areálu Výstaviště je vnitřní parkoviště pro cca 300 vozů s poplatkem 150,- Kč za 24 hodin a parkoviště se nachází pod plaveckým bazénem. U Tesla arény je i velkokapacitní parkoviště, které pojme až 1000 vozů. Poplatek za parkovné činí 40,- Kč za hodinu.

SMLUVNÍ DOPRAVCE TRANCEFUSION
Taxislužba JETAX se stala pro tuto Trancefusion jediným smluvním dopravcem s garantovanou nejnižší cenou. Doporučujeme všem návštěvníkům, aby pro dopravu na akci využili služeb JETAX, stačí zavolat na dispečink 14012 (při objednávce uvádějte heslo 134 a máte automaticky zajištěnou další slevu) Ještě před nástupem do vozu budete vědět konečnou cenu za jízdu. Před samotným Průmyslovým Palácem bude umístěno stanoviště našeho smluvního přepravce, rozhodně i v tomto případě doporučujeme pro cestu zpět z akce využít jejich služeb. Na místě bude přítomen dispečer, který bude jednotlivé jízdy koordinovat a ještě před nástupem do vozu budete vědět konečnou částku za jízdu.

OMEZENÍ
Je zakázán vstup do prostor Průmyslového Paláce s jakýmikoliv nápoji, s jídlem, se zbraněmi a dalšími nebezpečnými předměty! Vstup na akci je umožněn pouze osobám straším 18 let.

KOUŘENÍ / YES/NO ZONE
V místě konání akce bude zákaz kouření. Pro kuřáky bude vybudována v prostorách foyer zóna s barem, prostory pro sezení, bistro stolky. Součástí bude i venkovní zastřešený prostor na čerstvém vzduchu. Součástí kuřácké zóny je i YES/NO NEW TALENT STAGE.

VCHODY
Do Průmyslového Paláce budou vchody umístěny v levém křídle (vchody budou zřetelně označeny). Pro majitele VIP vstupenek bude samostatný vchod do levého křídla vedle pokladny se vstupenkami. Upozorňujeme, že všechny vstupenky musí projít čtecím zařízením! Varujeme proto před nákupem vstupenek z pochybných zdrojů, případně od překupníků v blízkosti Výstaviště. Vstupenky mají několik ochranných znaků. Na vchodech obdrží také každá návštěvník oproti platné vstupence příslušnou pásku na ruku.

ŠATNY A UZAMYKATELNÉ BOXY
Rozsáhlé velkokapacitní šatny budou umístěny v levém křídle Průmyslového paláce hned za vchody. Poplatek za šatnu bude činit 30 Kč. Jako novinku nabídneme tentokrát návštěvníkům i pronájem uzamykatelných boxů (tzv: lockerů), kterých bude k dipozici několik set kusů. Poplatek za pronájem tohoto boxu bude činit 200 Kč plus vratná záloha na klíč od boxu ve výši 100 Kč. Šatny i uzamykatelné boxy budou barevně odlišené a zřetelně označené. Prostory šaten budou dostatečně personálně posíleny pro rychlé odbavení.

OPUŠTĚNÍ PROSTOR
Po opuštění prostor Průmyslového Paláce pozbývá vstupenka platnosti a není již umožněn návrat do místa akce!

GAME A RELAX ZONE
V levém křídle Průmyslového Paláce se můžete těšit na rozsáhlé, které budou sloužit návštěvníkům pro aktivní odpočinek a načerpání energie při dlouhém třináctihodinovém programu. Těšit se můžete na stolní fotbálky, simulátory, šipky, masérky, oficiální foto stěnu, místa na sezení a další překvapení!

TOALETY
V Průmyslovém Paláci je dostatečná kapacita šaten i toalet. Pevné toalety jsou v suterénu foyer z každé strany, navíc budou posíleny i množstvím mobilních toalet.

ZNAČENÍ
V celém prostoru bude dostatek informačních tabulí s maximem potřebných informací v českém i anglickém jazyce. V prostoru bude i dostatek osob z pořadatelské služby v reflexních vestách s potiskem loga. Tito budou schopni zodpovědět maximum vašich dotazů!

PŘÍMÝ PŘENOS DANCERADIO A AFTERHOURS.FM
Je již zvykem, že hlavní mediální partner akce Danceradio a nově i Afterhours.fm přinášejí z každé Trancefusion přímý přenos. Nejinak tomu bude i tentokrát, takže atmosféru akce mohou nasát i ti, kteří se nemohou z jakýchkoliv důvodů akce zúčastnit.

ON LINE ZPRAVODAJSTVÍ NA FACEFOOKU A TWITERU
Počínaje čtvrtkem 17.4. začne na sociálních sítích Trancefusion stálé on line zpravodajství, které skončí v neděli 20.4. v dopoledních hodinách. Budeme vám přinášet zpravodajství z příprav, příletů DJs, zkoušek ale zejména i non stop zpravodajství z akce samotné. Těšit se můžete na mnoho exkluzivních fotografií, vzkazů DJs, reakcí návštěvníků apod.

PLATBA KARTAMI A EURO
Na místě bude možno na místě platit na dvou pokladnách i platebními kartami a Eury. V levém křídle a ve foyer bude vždy jedna pokladna na tokeny vyhrazená pouze pro platby v Eurech a platebními kartami. Platební kartou bude možno případně platit i zakoupené věci v merchandise stánku vedle pokladen.

PARTY BOOKLET
Každý z příchozích návštěvníků obdrží na vchodu od hostesek i tištěný PARTY BOOKLET s maximem důležitých informací k celé akci. Booklet bude mít formát A7, takže se vám hravě vejde do kapsy kalhot nebo do malé kabelky. Věříme, že i toto bude pro vás vzpomínka na TRANCEFUSION na památku. V bookletu bude i podrobný plánek celého areálu a časový line up všech tří stage.

BARY
Na místě bude dostatek barů v obou halách, tak aby byli návštěvníci co možná nejrychleji obslouženi a nestáli zbytečně ve frontách. Bary budou dostatečně personálně obsazeny. Další bary budou i ve foyer. Těšit se můžete i na velký koktejlový bar v pravém křídle, speciální Vodka 42 Blended bar ve foyer a Red Bull bar v Pravém křídle.

OBČERSTVENÍ A VENKOVNÍ ZÓNA
Tentokrát nabídneme návštěvníkům rozšířenou nabídku pokrmů a občerstvení v areálu. Bude zde umístěno hned několik stánků s nejrůznějším sortimentem. Před Průmyslovým Palácem bude vybudována velká venkovní zóna, kde se budou moc návštěvníci po celou dobu občerstvit, nadýchat čerstvého vzduchu. Součástí této zóny bude dostatek pivních setů na sezení a také kuřácký stan na čerstvém vzduchu.

MERCHANDISE TRANCEFUSION
V prostorách levého křídla bude vedle vchodů umístěn i oficiální Trancefusion merchandisig stánek, kde budete mít možnost zakoupit si mnoho různých upomínkových předmětů k akci. V nabídce budou mikiny, pánská i dámská trička v několika barvách i provedeních, klíčenky, samolepky, plakáty, sluneční brýle, spodní prádlo, Trancefusion CD a další drobnosti. Nově se budou na místě přímo na přání návštěvníků prodávat trička s potiskem a hesly na zakázku. Tyto předměty bude možné platit tokeny nebo kartou.

VIP PROSTORY
Majitelé GOLDEN VIP vstupenek budou mít přístup na označené VIP tribuny v pravém křídle a střední hale. Zde budou i místa k sezení, stůl s občerstvením a bary. Pro majitele DIAMOND VIP vstupenek bude vyhrazen prostor balkonů v prvním patře pravého křídla i střední haly. Zde bude vybudován dostatek míst k sezení, stoly s občerstvením, bar s neomezenou konzumací plného sortimentu nápojů.Majitelé Diamond VIP vstupenek mají umožněn přístup i do Golden VIP prostor. Majitelé VIP vstupenek mají zajištěný samostatný vchod, samostatné toalety a samostatné šatny. Hosteskami budou od vchodu uvedeni do příslušné sekce.

MOBILNÍ APLIKACE TRANCEFUSION
Nezapomeňte, že Trancefusion má svou vlastní mobilní aplikaci se spoustou novinek. Pro majitele aplikace bude umožněno přednostní odbavení na vchodech. Během celé akce můžete hlasovat pro všechny DJs, dostávat notifikace a získávat aktuální novinky. Aplikace je dostupná pro operační systémy iOS a Android a nabízí mnoho užitečných informací a benefitů. Jednoduše použijte následující odkazy:
https://itunes.apple.com/cz/app/trancefusion/id611187038
https://play.google.com/store/apps/details?id=io.generify.android.event.trancefusion

OFICIÁLNÍ AFTER PARTY
Ve STUDIO 54 odstartuje úderem čtvrté hodiny ranní oficiální afterparty k Trancefusion, která potrvá do pozdních odpoledních hodin. Před vchodem do Průmyslového Paláce budou hostesky Studia 54, které vám případně pomohou s vašimi dotazy a poskytnou vám maximum informací.

TRANCEFUSION – ta správná transfúze do žil české taneční scény! Po této noci budete jako znovuzrození.

Více informací na www.trancefusion.cz nebo na http://on.fb.me/TRANCEFUSION

Dodal: Zdeněk Masopust, Decadance, Trancefusion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRANCEFUSION – POWER OF ELEMENTS

Sobota 19. 4. 2014
Vstup: 890 - 1350 Kč
Vystupují:
Ferry Corsten, Aly  Fila b2b John O’Callaghan, Christian Burns live, BT, Solarstone, Andrew Rayel, Sean Tyas, John Askew, Beat Service, Ferry Tayle b2b Manuel le Saux, Estiva, Darren Porter, ReOrder b2b Thomas Coastline Johan Gielen and friends stage: Johan Gielen (3 hours set), Cor Fijneman, Virtual Vault, Three Drives a další
Další informace
132 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
jirizu
03. 10. 2014 | 05:39:10
+0 | -0

Trancefusion

Jede někdo na trancefusion někdo z Uherského Hradiště nebo jedu sám? :-)
Anonymni
16. 09. 2014 | 04:29:17
+0 | -0
Nákup vám rádi
Anonymni
16. 09. 2014 | 04:28:05
+0 | -0
http://www.poslouchej.net/fotoreport-1.html
Anonymni
16. 09. 2014 | 04:27:15
+0 | -0
840 830 820
Anonymni
16. 09. 2014 | 04:25:09
+0 | -0
http://www.seznam.cz/st/img/2011//logo.png?3.34.6 :D
Anonymni
16. 09. 2014 | 04:23:13
+0 | -0
creensh :(
Anonymni
16. 09. 2014 | 04:22:05
+0 | -0
12
Anonymni
16. 09. 2014 | 04:21:17
+0 | -0
1
Maras
05. 05. 2014 | 08:11:39
+0 | -0
Jakož i v jiných oblastech umění, tak rovněž i v hudbě si někteří jedinci myslí, že chodí na sofistikovanější akce a poslouchají kvalitnější muziku Pouhé pokrytectví řekl bych...
Anonymni
30. 04. 2014 | 04:21:07
+0 | -0
summer Berlin rave, Nature one, We are one,
Maras
29. 04. 2014 | 01:30:05
+0 | -0
Jo jo, tam jdi a diskotéku přenech nám
Anonymni
28. 04. 2014 | 07:06:41
+0 | -0
apokalypsa a svojšice
Maras
28. 04. 2014 | 01:36:56
+0 | -0

?

Ano, je vidět, že se vyznáš - jsou to srovnatelné akce A na jakou že party teda zavítáš ?
Anonymni
26. 04. 2014 | 09:52:32
+0 | -0
Tak magnetic je stejná sračka jako trancefusion...diskofilní...diskotéka za litr
Maras
25. 04. 2014 | 12:52:11
+0 | -0
A na jakou že půjdeš akci příště ? Magnetic :D
Anonymni
20. 04. 2014 | 03:35:04
+0 | -0
Tak to byla diskofilárna ...nikdy více!
Standa
18. 04. 2014 | 05:52:19
+0 | -0

Lístek 790,-

Ahoj, prodám lupen na TRANCEFUSION 19.4.2014 - ideálně osobně Olomouc nebo parta předá před akcí, cena 790,- telefon 777 912 054


Mar
15. 04. 2014 | 07:57:55
+0 | -0

Normální lístek na TF za 900,-

Prodám normální lístek z první vlny (kámoš nemůže jít)za 900,- Předání ve čtvrtek po 16hod Budějovická nebo Smíchovské nádraží.
Pište na 732 806 590.

123
13. 04. 2014 | 09:31:39
+0 | -0
Koupím dva lístky . Cena max. 750,- za jeden. 732330820
Honza
03. 02. 2014 | 02:23:43
+0 | -0

Vstupenky na Trancefusion (19.4.2014)

Prodám lístky na dubnovou TF za 990 Kč. Pište na jan.zoch@seznam.cz

Je to tady!
28. 09. 2013 | 11:35:46
+0 | -0
A je to tady!!Další díl!!
Rony
03. 10. 2012 | 03:21:36
+0 | -0

..

myslel jsem Australii samozrejme :) chybicka se zabloudila.. Australia neni Austria :D :D :D
Rony
03. 10. 2012 | 02:46:51
+0 | -0

..

to Marman : jedu s tebou :D ! Jo a myslim ,ze tam mohl bejt..a podle me ,by jeho narazky mohli smerovat ke Kaiovi.A pokud ano,pak asi nepochopil "back to the classic trance"... a nebo se mu to jen nelibilo,coz jde ovsem rict jinak...treba je jen mladej a nevi,nezna,nechape.Doprejme mu tedy tu sladkou nevedomost.Az prozře,tak si bude klepat na celo on a bude ... chytří si domysli :D ...

to Podprůměr IQ -100 ... ja si taky sem tam klepu na celo,treba kdyz jsem tuhle slysel nejakou deathmetalovou skupinu - ale proti gustu... a nadavam snad ,ze je to hudba pro hluchy?At si poslouchaji co chteji,stejne jako my a stejne jako ty..."v Holandu si musi klepat na celo....kdyz ctou tvuj prispevek :D ". [b: Trance4Ever[/b:

PS:" To již Češi opravdu sežerou co jim západ předhodí "...No nevim...zapad,zapad...krom jinych.. ze bych nasel Maltu na zapade?Nebo Rakousko?A vidis ja myslel ,ze jsou na jih.Ale vsechno je to jeden velkej zapad ,ze jo.No ted jsem z toho zapad (pod stul) :D :D
Marman
03. 10. 2012 | 12:28:51
+0 | -0
Rony +1 :D
"V Holandsku by si klepali na čelo" To je argument teda, tady jsme v ČR kámo a jestli se ti něco nepáčí, tak táhni do Holandu - určitě tam na tebe čekaj s otevřenou náručí. Nebo uspořádej takovou party, aby tě bavila! To bude asi nejjednodušší. Hlavně si na tý akci na 100% nebyl, takže no comment=no dement.
P.S. Napiš mi prosím jméno tý diskošky na Vysočině, jel bych tam docela zapařit :D
Rony
03. 10. 2012 | 12:17:03
+0 | -0

to Podprůměr IQ -100

Ja nevim,ale rika ti neco "jinej kraj jinej mrav"?Chci rict ,neni to treba o tom, ze mame proste jinej vkus?Nebo neni to o tom ,ze ty jsi ta vyjjimka ,ktere nechutnalo a dala by si neco jinyho?......"...s produkci na disco na Vysocine..." zda se ,ze je mas dobre zmakly ,ty diskoteky :) .. nevim...ja na diskoteky nechodim..a i kdyby to bylo stejny (coz je naprosta blbost - teda pokud tam neni jakysi Lojza Novak treba z Jihlavy,mistni DJ,ktery je srovnatelny s Alexem ci s Cosmicama...pak je ho tam skoda a chtel bych ho poznat!)..ale abych se vratil k jadru pudla :) ... i kdyby to bylo stejny....nam chutna a jestli tobe ne,v poradku,udelal sis nazor ,tak se jdi najist priste nekam jinam,kdyz ti to tak nechutnalo :) .Zkus Sumavu treba bude lepsi :D

Marman
01. 10. 2012 | 06:49:13
+0 | -0

to Best music!New music.

Další ubožáček
Best music!New music.
01. 10. 2012 | 05:58:37
+0 | -0
Párty hodna nějakému učilišti.
Anonymni
30. 09. 2012 | 04:30:52
+0 | -0
Ty si hodně zakomlexovanej a v mládí asi šikanovanej kokůtek, viď? Cos tam vůbec dělal ubožáčku
Podprůměr IQ -100
30. 09. 2012 | 02:42:56
+0 | -0

Zábava pro Úkáčka

V Holandsku si musí klepat na čelo.To co by již Holandskou mládež nebavilo,a několik let nebaví, tak v Praze o to skáčou davy, a skvěle.Hrozně udělaná párty s produkcí kterou uslyšíte na discotéce na vysočině.Proboha kam se tento stát dostal!To již Češi opravdu sežerou co jim západ předhodí.Nemají vůbec na výběr?Nemaji peníze?Nevím.Ale tohle je katastrofa pro hluché.Kteří svojí perverz jdou skrýt do davu na discoteku.
martosano
29. 09. 2012 | 04:36:40
+0 | -0

lístek za 600Kč!!

prodám jeden lístek za 600kč, předání na místě před halou. Kolem 21h. 604 258 582 sms
Zobrazit další komentáře   >>
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika