Skyline budou koncertovat na pražském Džbánu

Skyline budou koncertovat na pražském Džbánu

08. 06. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ve čtvrtek 29. června od 21 hodin proběhne na pražském Džbáně první velká oslava finského svátku Midnight Sun. Čeká na vás vystoupení Skyline a show v podání sólového projektu Romana Holého a Matěje Rupperta G-point Hunters.
Kromě kapel zde vystoupí také legenda české taneční scény, DJ a oblíbený moderátor Radia 1 JOSEF SEDLOŇ. Na tuto akci plnou tance, hudby a dobré zábavy je vstup zdarma, je však nutné se předem zaregistrovat na nových internetových stránkách www.midnightsun.cz

skyline

Finlandia Vodka vás zve na první velkou oslavu Midnight Sun, která má svůj původ ve Finsku. Během této party vstoupíte do tří zón – Pure Beginning, Pure Awakening a Pure Celebration. Součástí každé zóny budou specifické projekce, míchané koktejly, hudební podklad, taneční vystoupení a další efekty. „Finlandia Midnight Sun je oslavou radosti z léta a nejdelšího dne v roce, tak proč tento den nezačít slavit i u nás? Tato oslava umožní všem přítomným lidem ucítit, dotknout se a ochutnat jedinečný nordický život a kulturu,“ říká Robert Janča, brand manažer značky Finlandia Vodka.

O svátku Midnight Sun
Midnight Sun je ve Finsku druhým nejpopulárnějším svátkem hned po Vánocích. Finové tento svátek zasvěcují zábavám a bohatýrskému pití. Během nejdelšího dne v roce se finská města vylidní, lidé se vracejí do přírody a společně oslavují příchod půlnočního slunce. Aby si vše mohli pořádně vychutnat, slaví tento svátek o víkendu nejbližším ke svátku svatého Jana. V letošním roce to vychází na 24. a 25. června. Kdo může, ten vyjede z města a s přáteli popíjí, griluje, zpívá a tančí. O půlnoci se zapaluje obrovská hranice, u které se obvykle nadělá hodně rámusu. Je totiž důležité, aby ostatní věděli, že také vy oslavujete, bavíte se a užíváte si. A hlavně, krátké severské léto je prostě zapotřebí pořádně přivítat.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika