Festivalový průzkum, aneb co si myslí odborníci

Festivalový průzkum, aneb co si myslí odborníci

08. 06. 2006  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (0)
Posledním respondentem pro tento týden se stal Ondřej Kazmar z agentury United Music, který společně s Martinem Kučerou stojí za pořádáním halových akcí Transmission a v loňském roce například TDK Time Warp.
Jsi spokojený s programy festivalů, které nám letos promotéři nabízí?
Jako každé léto, některé festivaly mně zaujmou některé ne. Ale myslim, že každý z navštěvníků si najde ten svůj, ať důvodem bude jmnéno festivalu nebo jeho line up.

Kam ty sám se určitě vypravíš a který festival bys doporučil?
Ja sám si nenecham ujít Summmer of Love. Také se chystám v létě na několik zahraničních festivalů v holandsku Dance Valley a Mysteryland a pak anglický Global Gathering.

ondrej

Co zahraniční festivaly, jaké s nimi máš zkušenosti?
Jak jsem již nakousl v předchozí otázce na tento rok mám několik v plánu. Mám zkušenosti perfektní např. Loni na Dance Valley pršelo, ale lidi se tam bavili baječně a nenechali se rozhodit. To v Čechách vždy po festivalech slyšíš vždy nadávání zejména na počasí;-) Ale jinak ty největší festivaly jsou naročné zejména šílenou hustotou zajímavých jmen – djů, live actů – jak starých osvědčených tak těch nových hvězd.

Porovnej prosím tu loňskou a letošní festivalovou sezónu. Zaznamenal jsi nějaké změny?
No vidim to v podstatě stejné, myslím, že festivaly se konaji ve svých termínech. Velkou změnou pro mně osobně je přesun Love Planet do Prahy, myslim si, že to jsme tady v historii již jednou měli a neskončilo to dobře. A pak změnou pro mně velice dobrou je Alešův návrat k jednodenní verzi SOL.

Jak to vidíš s budoucností českých festivalů?
Myslím si, že ta hlavní festivalová jména se drží již několik let. A terminy jsou skutečně nabité, myslim si, že až moc, každý víkend festival, některé víkendy dokonce dva. Osobně to nevidím na nějakou větší změnu, i když nikdy neříkej nikdy.

A co říkáš na Love Planet?
Už jsem se toho částečně dotkl v jedné z otázek. Love Planet a do Prahy? Jen jediná věc mně napadá. První ročník v Táboře, druhý ročník přesunut do Prahy a pak... Neměli jsme to tu již jednou?

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika