Joe Le Groove roztančí Chapeau Rouge

Joe Le Groove roztančí Chapeau Rouge

06. 05. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V sobotu 10. května se londýnský kolektiv Republic Artists vrací do Prahy. Akce proběhne jako vždy ve všech patrech klubu Chapeau Rouge za účasti jedněch z nejvýraznějších jmen současné house a techno scény. Hvězdou večera je americký producent Joe Le Groove.
Na stage v klubu, která bude orientována na underground house, se poprvé v České republice představí hlavní host večera, dj, vokalista a producent Joe Le Groove. Tento unikátní umělec, který je původem z New Yorku, v poslední době propůjčil svůj hlas producentům jako Elon, tINI, Kevin Andrews, Phillip Ort, Dexter Kane, Alexi Delano nebo Cesare Vs Disorder. Během své dvacetileté kariéry byl residentním djem například v klubu Turnmills, a častým hostem v klubech Cross a AKA/The End. Na mezinárodní scéně se pak pravidelně prezentoval na akcích In Bed with Space, S.LR nebo techno party Danscotheek/Pencilhause. Vystupoval v klubech v Miami, Kalifornii, New Yorku, Francii a Španělsku, Rusku nebo v Asii.
 

Line up v klubu, tedy prvním podzemním podlaží, doplní Thomas Tesla (UK), který se na scéně pohybuje už osm let. Za Nightphunk Records nesmí chybět jeden z rezidentních DJs Chapeau Rouge, Lucas Hulan.

Underground stage bude ve znamení tvrdších techno rytmů, které vám budou servírovat Nika 77, Justin Saunders (UK) a Jimi Falconer (UK). Akci podporuje Special Grower.

Nevynechej nejlepší house & techno party měsíce! “Soldiers, call all troops and join us on the journey from house to techno!”

Událost na FB: https://www.facebook.com/events/261897980648898

Dodal: Jarka Beranová, Chapeau Rouge
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

REPUBLIC ARTISTS

Sobota 10. 5. 2014
Vystupují:
Joe Le Groove (USA), DJ Tomasuchy aka Thomas Tesla (deep house), DJ Lucas Hulan (Nightpunk, Roxy Prague) (funky deep night)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
REPUBLIC ARTISTS, 10. 5. 2014 Chapeau Rouge Praha
2 vstupy, tetování za 700 Kč od Los Keros a pití za 200 Kč v Chapeau Rouge
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika