Marco Polo & Hannibal Stax zahrají již zítra před Big Daddy Kane

Marco Polo & Hannibal Stax zahrají již zítra před Big Daddy Kane

12. 05. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Big Daddy Kane je klasik. Skutečný lejno ze síně slávy v týhle couře. Když veličenstvo konečně dorazí do Prahy zahrát v klubu LMB pro potěchu vašeho ucha, nemůže tam jen tak vtrhnout. Etiketa si žádá svoje.
Když táhneš opravdového Mástra Ceremonií, tak koncertní ceremoniál si žádá své a je třeba dotáhnout do posledního detailu. Dodržet všechny chody. Aby někdo mohl dělat support pro BDK, musí toho být především hoden. Musí to být klasik kalibru hodného obdivu. Premiéra nás v úterý 13. 5. nebude čekat jedna, ale rovnou 2. Jako speciální host totiž dorazí Marco Polo & Hannibal Stax!
 

Jo jo. Přesně TEN Marco Polo. Výjimečný beat maker se jménem velkého cestovatele, co si zvolil, neb jeho muzika posluchače přenáší v čase do zlaté éry boom bap rapu let devadesátých. Ten co už léta vysoko drží zástavu klasické NY boom bap produkce. Ten co možná nejlíp hlídá odkaz těch, co nesli pochodeň před ním: Pete Rock nebo DJ Premier. Ten co hrotí. Samply. Surový bubny. Mocný basy. Co definuje klasický sound velkýho jablka a přitom je ztracený syn kanadského Toronta. Na kontě toho má za posledních 10 let bezpočet. Od prvních beatů pro Masta Ace, přes pecky s lidma jako Kool G Rap, Buckshot, Wordsworth, O.C., Kardinal Offishall, Large Professor, Sadat X, King Tee, MC Eiht, Inspectah Deck z Wu, Tragedy Khadafi nebo DJ Revolution. 5 sólových desek na labelech jako Rawkus, Soulspazm, Pockets Linted nebo Duck Down. Až po ucelený projekty a společný desky s Pumpkinheadem, Toraem, OSTR, Ruste Juxxem nebo Hannibal Staxem, se kterým právě přijíždí Marco Polo poprvé do Prahy.

Marco Polo

Hannibal Stax je definice, terminus technicus. Lepit na sebe štítek „veterán“ a mít venku jedno album může vypadat zvláštně. Zvláštně? Vždyť je to píčovina, ne? No, nemusí být. Tedy aspoň pokud vám říkají Hannibal Stax, tak ne. Hannibal Stax není jméno z hitparád a diskoték, ale pokud se budeme bavit o podzemí NY rapu, je to jméno, o kterým se ví. A ví se o něm léta. Domov: Brooklyn, NY. Člen F.A.B.I.D. Crew. Externista Gang Starr Foundation. Objev DJ Premiera. Host na dvou deskách Gang Starr (Moment Of Truth – “Itz A Set Up“ a The Ownerz – “Same Team, No Games“). S tím už by se mělo dát něco dělat, ne? Jo, ale s větší, než malou dávkou smůly akorát nahrajete haldu věcí, co uvíznou v sítích shady koutů hudebního průmyslu. A deska, kterou nejen nahrajete, ale která taky vyjde, je vám přána až na starý kolena. Seize The Day, společné album s Marco Polem je jak vymodlený dítě, který přijede undegroundovej ranař Hannibal Stax prezentovat na kulatou stage Lucerna Music Baru.

Pokud teda chcete jednu řádnou dávku klasickýho New York rapu, je Raw Boombox jasná volba. Na menu je delikátní chod: Big Daddy Kane a neméně šťavnatej předkrm: Marco Polo & Hannibal Stax. To vše se podává už v úterý 13. 5. v Lucerna Music Baru. A protože to je Boombox se sexy pořadovým číslem 69, čeká vás ještě jedno překvápko.

Vstupenky v předprodeji pořídíte nejlevněji bez poplatku na pokladně Lucerna Music Baru za 400 Kč. Dále pohodlně přímo na webu Lucerna Music Baru a v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal, Eventim a Ticketstream navýšené o poplatek prodejce. Cena na místě 500 Kč.

Dodal: Lukáš Kolíbal, Lucerna Music Bar
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

RAW BOOMBOX - BIG DADDY KANE

Úterý 13. 5. 2014
Vstup: 400 - 500 Kč
Vystupují:
BIG DADDY KANE (Juice Crew, USA), Marco Polo & Hannibal Stax
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika