Španělští Caňaman největší hvězdou festivalu v Žízníkově

Španělští Caňaman největší hvězdou festivalu v Žízníkově

12. 06. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Španělští Caňaman již potřetí zavítají do Žízníkova u České Lípy, kde se stali největší hudební atrakcí.
Za dvanáct let se dokázali vypracovat mezi nejvyhledávanější reggae kapely starého kontinentu, jejich vybroušený styl a perfektní zvuk a taneční houpavé rytmy si získávájí stále více přívrženců. Reggae Ska Ethnic festival berou již automaticky za povinnou zastávku v cestování po letních evropských festivalech, letos navíc svou koncertní šňůrou podporují prodej nového alba.

R. E. S. v Žízníkově za sedm let existence patří ke stálicím mezi domácími festivaly, snaha o širokou různorodost žánrů je více než patrná. Letos festival nabízí špičku z domácí scény, ale i velké množství zahraničních kapel. Šum svistu, Hypnotix, Švihadlo, Yo Yo Band, The Chancers, Sto zvířat, Tleskač, Vokokos, Urban Bushman, Fast Food, Al – Yaman a mnoho dalších. Dalším velkým jménem jsou polští Vavamuffin, dále dorazí Banditos a v Čechách již zdomácnělí United Flavour, kteří zahrají společně s Henry D. Silná je i dancehallová stage, k vidění i slyšení budou Peeni Walli, Mad Tongan, Dasha, dj Mess, Admirál Kolíbal, Suppafly, Coltcha United, Babylonrocker atd. Třetí scéna nabízí experimantální divadlo, kino a dance music, ale i mnoho překvapení.
Festival probíhá uprostřed nádherné přírodní scenérie obklopen lesy, loukami a rybníky nad kterými se chvějí pozitivní vibrace. Uvolněná hudební atmosféra Žízníkova souzní s přírodou a působí jako návrat do starých pohanských časů.

Reggae Ethnic session se koná od 30.6. do 2.7. a vstupenky si můžete objednat na adrese www.reggaefestival.cz nebo koupit v síti TicketStream.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika