Eddie Amador v rozhovoru

Eddie Amador v rozhovoru

12. 06. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pátek na holešovickém Výstavišti na akci Havana Tour de Bar vystoupí jako headliner Eddie Amador. Zde krátký rozhovor s ním k této akci.
Ahoj Eddie, je to už více než rok co jsi hrál v Praze naposled. Co je
u tebe nového?

Právě jsem odstartoval promo mého nového singlu pro Deep Dish, jmenuje se "6 AM." A také jsem zaznamenal skvělé úspěchy v USA i v Evropě se svým novým labelem Mochicoprimo. Převážně jsem se teď pohyboval a pracoval v Los Angeles a chystám se v červnu na nějakou dobu zpátky do Evropy - Německa nebo Švýcarska - možná i do Prahy - abych mohl pokračovat v práci s evropskými producenty pro Mochicoprimo.

eddie amador

Mohl bys prosím představit našim čtenářům jak je to s tvým labelem Mochicoprimo?
Nejlepší představu získáte, když navštívíte web Mochicoprimo. Styl je MODERNÍ! Počítačově generovaný s příchutí tribal / electro / funky / vocals / virtual synthesizers a dál.

Party, na které tu budeš v pátek 16.6. hrát, se jmenuje Havana Club Tour de Bar 2006 a bude hodně o koktejlech, je to zároveň i soutěž deseti barů, založená na tom, kdo prodá nejvíc drinků. Další dvě otázky jsou tedy nasnadě: jaký je tvůj nejoblíbenější bar na zemi a jaký je tvůj nejoblíbenější drink?
Můj nejoblíbenější bar je rozhodně "Budweiser brew house" na letišti v Atlantě a hned po něm bych mohl říct "Sky bar" tady v Hollywoodu. Mohl bych pokračovat celé dny. No a můj oblíbený drink... Budweiser byl vždy souučástí mé osoby a House music...opravdu:) Budweiser (light) je tak americký... ale myslím že pochází z čech, v E.U. existuje ale ještě "BUD," a ten není úplně stejný, správně?

Pojďme zpátky k muzice. V posledních pár letech se zdálo, že house music ztrácí svou předešlou popularitu a že lidi už to nezájímá, nicméně nyní je stále všude po světě spousta excelentních parties a vypadá to, že to bude dál pokračovat. Jak vidíš globálně tuhle situaci?
House music se musí buď vyvinout, nebo umřít. Právě teď prochází změnou způsobenou úbytkem prodejnosti vinylů. Myslím že současná situace je úžasná, protože máme počítače, které jsou schopny vytvořit Virtuální Emulaci zvuku klasického syntezátoru. Doslova každá teď může produkovat kvalitní house music. Vlastně celá moje nová produkce "6 AM" a všechny Mochicoprimo singly (kromě toho úplně prvního) jsou vyprodukovan digitálně na počítači, samozřejmě kromě lidských vokálů.

Co tvoje spolupráce s labelem Yoshitoshi, patřícím Deep Dish, je to stále aktuální?
Jak už jsem řekl na začátku, právě probíhá promo na můj nový singl "6 AM." Ukázku najdete na mých stránkách www.eddieamador.com.

Na závěr ještě poprosím o tvou aktuální Top 5.
Je těžké si vybrat, je tolik dobrých desek, ale asi takhle
1)mochico
2)eddie amador
3)bob sinclair
4) reza
5) richard f

Mám také spoustu dalších, které si tento týden společně užijeme! Těším se na vás na všechny, bude to určitě skvělé! Uvidíme se v pátek na Havana Tour de Bar 2006 na Výstavišti v Praze!

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika