DJ Shadow na afterparty United Islands

DJ Shadow na afterparty United Islands

20. 05. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Kalifornská legenda instrumentálního hip-hopu, vynikající turntablista, producent a mistr samplu DJ Shadow přijede 21. 6. do klubu Meet Factory na pražském Smíchově. Jeho vystoupení bude znamenat jeden z vrcholů letošního ročníku United Islands of Prague.
Zahraje taneční set, ve kterém zazní i jeho kultovní skladby. Příjemně překvapeni budou přispěvatelé z hithit.cz/unitedislands, kteří si zakoupili balíčky obsahující oficiální afterparty.

Koncert v České republice bude završením jeho exkluzivní turné „All Basses Covered“, které čítá jen zastávky v Aténách, Londýně, Paříži, Lisabonu a Praze.

dj Shadow

„Nemám rád ty připravené show, kde se to odpočítá a pak jede jedna věc za druhou. Chci mít vždycky svůj čas, kdy můžu například scratchovat, protože já vycházím z hip hopu a tím se od mnohých liším,“ řekl DJ Shadow a nastínil tak, že každá jeho show je unikátní.

DJ Shadow se pohybuje stylově především ve vodách hip-hopu, funku, rocku, ambientu, jazzu či soulu. Mezi jeho nejznámější skladby patří Six Days či Midnight In A Perfect World. Má za sebou 5 řadových desek, přičemž ta poslední (The Less You Know Better) vyšla před třemi lety.

Do povědomí širší veřejnosti se zapsal již v devadesátých letech s albem Endtroducing, na kterém takřka jen za pomoci samplů sestavil zlomové album. V Británii za něj získal zlatou desku a prestižní media jako NME či Pitchwork ho zařadila mezi nejzásadnější alba poslední dekády.

V roce 1998 DJ Shadow, vlastním jménem Joshua Davis, dosáhl svého vrcholu jako hudební producent, když spolu s Jamesem Lavellem vydal pod hlavičkou UNKLE album Psyence Fiction - jednu z nejzásadnějších desek dekády.

V roli předskokanů se představí aktuální vítěz World DMC Battle Championship z Británie Ritchie Ruftone a izraelský tříčlenný projekt Garden City Movement, který letos vystoupí mimo jiné i na Glastonbury.

„Jsem opravdu nadšená, že se na United Islands podařilo přivézt legendu elektronické scény - DJ Shadow. Vstupy budou do 29.5. k dostání pouze jako odměny na www.hithit.cz/unitedislands , kde jsou pro nové přispěvatele připraveny dvě aktuální kategorie. A ti, kteří k dnešku již na HitHit sbírku UI podpořili, si budou na exkluzivní afterparty pořadatelů festivalu moc vstupenku koupit s 20% slevou v časově omezeném předprodeji od 29.5. do 31.5. Jak přesně, to všem dáme vědět mailem na adresy, kterými se registrují na www.hithit.cz.,“ prozrazuje programová ředitelka United Islands Barbora Šubrtová. 

Vstup si můžete zajistit skrze www.hithit.cz/unitedislands ve zvýhodněném „afterparty“ balíčku s cenou pro jednoho za 600 Kč a pro dva za 1100 Kč - obé navíc se vstupem do Kinského zahrady na hlavní hvězdy United Islands jako je Ella Eyre, Bajofondo, Childhood, Ohm Square a mnoho dalších. V předprodejní síti Ticketpro se lístky budou prodávat od 1.6. pouze na jeho show (bez bonusových vstupů na United Islands) za 630 Kč plus poplatky.

Dodal: Tomáš Tenkrát, United Islands
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DJ SHADOW

Sobota 21. 6. 2014
Vstup: 600 Kč
Vystupují:
Dj Shadow (USA)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika