Instagram deníček Shades of Gray

Instagram deníček Shades of Gray

03. 06. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Když minulý týden v Praze přistálo letadlo s australskou polovinou Shades of Gray, začal se psát (vlastně fotit) deníček 3 týdnů života hudebního projektu, který nedávno vydal skvěle hodnocené album. Teď ho vyráží podpořit na turné po Evropě.
Česko-australská dvojka Shades of Gray (Michal Růžička a Nick West) se po dlouhé době opět sešla na jedné polokouli. Na začátku dubna totiž vydala své druhé album „Unlock The Rhythm“ a nyní přišel čas vyrazit s ním do světa. Letadla s těmihle producenty chytré house music zamíří do Bruselu, do Londýna a do Berlína, několikrát vystoupí Shades of Gray v Čechách a na Slovensku. A aby vám neuteklo nic důležitého z těchhle 3 týdnů mejdanů i nejrůznějších situací každodenního života, budou Michal a Nick všechno pečlivě zaznamenávat na Instagram (http://instagram.com/schwacko).

SOG

„Každé turné je pro nás jízda, kterou si užíváme tím spíš, že se s Nickem nemůžeme vídat každý den, ani každý týden, vlastně ani každý měsíc... V tomhle má ta spolupráce na dálku docela kouzlo. Budeme hrát live a navíc na fakt zajímavých místech - další důvod, proč by lidi mohl náš Instagram Diary bavit“, vysvětluje Michal Růžička, kterého znají návštěvníci house parties spíš pod nickem DJ Schwa.
 

Shades of Gray se dali dohromady v roce 2005 v Austrálii, kde jednoho dne přistál DJ Schwa s taškou plnou vinylů. Kromě toho, že začal záhy hrát ve všech významných klubech v Sydney, se seznámil s producentem Nickem Westem. Nejdřív z toho byla spolupráce v rámci Michalova labelu Beef Records a pak už studiový projekt Shades of Gray, který si oblíbili DJové i hudební fanoušci po celém světě. Kluci cestovali z Japonska do Moskvy, z Paříže do San Francisca... a jejich skladby si zamilovali hudební ikony jako Laurent Garnier, Shur-I-Khan nebo Miss Kittin. První deska Shades of Gray „Soul Machine“ sklidila řadu pozitivních recenzí, časopis DJ Mag ji dokonce zařadil mezi 50 nejlepších alb roku 2012.

Shades of Gray - European Tour 2014
30.5. - Wood Club, Brussels
6.6. - Fléda, Brno
7.6. - Cafe Neustadt, Praha
12.6. - Golden Gate, Berlin
14.6. - Crucifix Lane, London
15.6. - Sissyphos, Berlin 
20.6. - Dobry Festival, Prešov
21.6. - Soundfeer Festival, Rožmitál pod Tremšínem

web: www.shadesofgraymusic.net
facebook: www.facebook.com/SOGlive
instagram: instagram.com/schwacko

Dodal: Michal Ruzicka, BEEF records
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI
Vystupují:
Shades of Gray (Čechy, Austrálie)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SHADES OF GRAY, 7. 6. Cafe Neustadt
2 vstupy, CD od Shades Of Gray a nápoj Club Mate
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika