Crossfaith - to nejlepší z japonského metalu

Crossfaith - to nejlepší z japonského metalu

09. 06. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již v pondělí 9. června dorazí do Česka nejznámější japonská metalcorová formace Crossfaith. Spolu s ní navíc vystoupí neméně kvalitní metalová kapela Coldrain a česká electro-corová formace The Truth Is Out There. Vstupenky jsou k dostání v síti Ticketpro.
Vlastně je to možná poslední možnost vidět takto známou kapelu v poměrně komorním prostředí. A zážitek to bude určitě i pro kapelu – většinu akcí na červnovém turné hrají Crossfaith na hlavních stagích obřích open-air festivalů pro desítky tisíc lidí, kde se na podiu střídají s takovými jmény, jako jsou Metallica, Linkin Park, Avenged Sevenfold, Blink-182, Iron Maiden nebo Aerosmith. 
 

Opomenuti by ale neměli zústat ani Coldrain, kteří se za 7 let existence dostali také na slušnou příčku a podobně jako Crossfaith se také toto léto chystají dobít pódia velkých festivalů. Za zmínku stojí například nedávné turné po boku kapely Bullet For My Valentine, se kterou se tento rok již jednou objevili v pražském klubu Roxy a sklidili nemalý ohlas.

Celou akci otevře česká electro-corová kapela The Truth Is Out There. Tato čtyřčlenná formace, která patří mezi nejlepší kapely domácí corové scény, má za sebou řadu velkých akcí po celé republice i v zahraničí, vystoupili např. také na festivalech Rock For People a Brutal Assault.

Na koncert zbývá pár posledních lístků v předprodeji, takže pokud váháte, tak je ten pravý okamžik se rozhodnout. Vstupné je v předprodeji za cenu 265,- Kč + poplatky v síti Ticketpro. Akci pořádá Fource Entertainment a BrainWave Production ve spolupráci s Chapeau Rouge Prague.

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/1430065667244920/

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: CROSSFAITH

Pondělí 9. 6. 2014
Vstup: 265 Kč v předprodeji
Vystupují:
CROSSFAITH (JAP), Coldrain (jap), The Truth Is Out There
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika