Creative on the Boat opět vypluje na Vltavu

Creative on the Boat opět vypluje na Vltavu

12. 06. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Poslední červnový čtvrtek 26. 6. 2014 opět vyplouvá na svou cestu již tradiční event Creative on the Boat. Díky němu si můžete užít netradiční plavbu po řece Vltavě za doprovodu předních českých a slovenských djs.
Na hlavním pódiu se představí ikona slovenské elektronické scény Michal Breeth, který se v minulosti objevil například na maďarském Bonusz Festivalu, festivalu B.My.Lake nebo Sun & Sky festivalu v Rakousku.
Druhým vystupujícím je domácí stálice a rezident eventu Elektra v Brně - Orbith, kterého domácímu publiku netřeba více představovat.
Na Creative on the Boat opět zavítá i rezident Studia 54 Enrico, jehož sound byl ke slyšení například na Ibize, v Thajsku, Kostarice či Panamě!
Premiéru na Creative on the Boat si odbyde také dlouholetý rezident pražské Roxy, moderátor Radia 1 a především skvělý technik s citem pro výběr tracků - Dan Cooley. Ve společném back2back setu se představí rezident Creative party - Subgate a slovenský matador Slavoc.
Těšit se můžete také na další rezidenty Creative party Roba Smilea a Nkypa. Line-up hlavní stage uzavírá talentovaný producent a dj Tibiza.
 

Na druhé stagi se můžete těšit na Finidiho, Kifliho, talentovanou Ronicu, Petera Costu, P-jay, Mark Evila, Taadu a Funspeeda, kteří zaručují taktéž kvalitní hudební zážitek.

Oficiální afterparty proběhne v pražském klubu Chapeau Rouge - Jakubská 2, Praha 1 a vystoupí na ní Michal Breeth, Orbith, Slavoc, Subgate & friends a Cidoo.

VSTUPNÉ
Předprodej do 23.6.2014: 250,-Kč
Na místě: 300,- Kč

VYPLUTÍ
Loď Czech Boat vyplouvá z Dvořákova nábřeží, Praha 1

Kapacita lodi je limitována!

Kompletní informace naleznete na www.facebook.com/creativeczech a www.chapeaurouge.cz

Dodal: Ondřej Beránek, Dj Subgate
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CREATIVE ON THE BOAT

Čtvrtek 26. 6. 2014
Vstup: 250 - 300 Kč
Vystupují:
Michal Breeth (SK), Orbith, Slavoc (SK), Enrico, Dan Cooley, Subgate, Rob Smile a dalších deset djs
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika