Podaří se Michaelovi Burianovi překonat živly?

Podaří se Michaelovi Burianovi překonat živly?

12. 06. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Konec nudným párty! Rozjeď to v rytmu ohně a ledu! Stejně jako nový drink ICE&FIRE, který v sobě spojuje zdánlivě neslučitelné - ledovou a pálivou chuť v jednom panáku, můžeš i ty otestovat své hrdiny ohněm a ledem.
Jaký vliv budou mít tyto živly na sety jednoho z našich nejvyhlášenějších Djs – Michaela Buriana? O tom se budeš moct přesvědčit už ve čtvrtek 19. června mezi 20:00 a 21:00 na www.iceandfire.cz. Ty sám totiž rozhodneš, jestli ho necháš pomalu grilovat v žáru ohně, nebo ho naopak zmrazíš ledovou mlhou. Vy diváci budete trenéry, vy budete mít Michaela Buriana ve svých rukou!!!! Myslíš si, že jde namíchat set pořádný muziky v protipožárním obleku? I o tom bude jeden z našich testů, kterým necháme Michaela Buriana prověřit. Kromě skvělé zábavy budeš moct soutěžit o 20 VIP vstupů do ICE&FIRE zóny na festivalu Mighty Sounds, kde si výherci vyzkouší jako první ICE&FIRE Guitar Hero a ICE&FIRE Dance Revolution, speciálně upravené videohry upgradované o ledové a ohnivé efekty.

Ice Fire

Dáváš přednost chladnému nebo horkému počasí – tedy Ice or Fire?
Mám rád léto, takže odpověď je jasná.

Ze které zkoušky máš větší strach – ohněm nebo ledem?
Asi ohněm… Plameny vypadají opravdu nebezpečně a už jsem něco podobného na několika party zažil. Bylo od nich opravdu obrovské horko.

Měl jsi někdy na sobě protipožární oblek?
Ne, nikdy. Bude to premiéra.

Myslíš si, že tě skutečně ochrání?
V to doufám.

Na facebooku máš 61 tisíc fanoušků. S kolika se znáš osobně?
Těžko říct, ale možná tak okolo 1 000 jich bude.

Jaký je tvůj největší zážitek a pro kolik lidí jsi hrál nejvíc?
Jedním z největších zážitků bylo mé vystoupení na Love Parade v Mexico City, kde se pod tančícími lidmi v přeplněném centru města až otřásala zem. Byl to neopakovatelný zážitek! Stejně tak, jako když jsem vystupoval na Love Parade v Berlíne pro 1 500 000 lidí.

Jak relaxuješ? Máš rád ticho?
Miluji procházky v lese a ticho přírody.

Kdo byl tvým hudebním vzorem v dobách raného kapitalismu, když si dospíval?
Vyrůstal jsem na skupinách jako Depeche Mode, DuranDuran, Aha a poslouchám je dodnes.

Michael Burian

DJ Michael Burian – vlastním jménem Michael Burian – DJ a producent českého původu, rodák z Pelhřimova. V současnosti patří k nejvyhledávanějším DJů střední Evropy. Jeho sety jsou nabité energií a vášní. Setkat se s ním můžete na párty v Anglii, Německu, Polsku, Maďarsku a na Slovensku. Hrál ale i v Indii, Číně, Japonsku, USA nebo Mexiku. Moderní elektronické hudbě se věnuje od svých patnácti let. Prosadil se nejen jako promotér akcí a DJ, ale rovněž jako autor – vydal několik úspěšných CD mixů (například Nextera CD, Evolution Beat a CD Trancing – jedno z nejúspěšnějších CD časopisu TRIPMAG). Pod uměleckým pseudonymem „Electromajk“ koncertoval Michael úspěšně do roku 2001 a stal se dýdžejem roku 2001 v rámci Czech Dance Music Awards. Vystupuje po boku nejlepších DJů světa, jako je Tiesta, Carla Coxe nebo Paula van Dyka. Je členem Akademie populární hudby, která každoročně uděluje ceny Anděl. Jeho jméno je zárukou skvělé zábavy a vymazlených setů.

www.iceandfire.cz

Dodal: Eva Polívková - M-ocean
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika