Lucca zakončila turné v Benešově

Lucca zakončila turné v Benešově

14. 06. 2006  |  Autor: krysicka  |  Komentáře (0)
Lucca Frisco Tour je za námi. Poslední část proběhla minulý víkend v KC Karlově v Beněšově u Prahy a zde si můžete počíst o této akci a dozvědět se, jak to tam celé probíhalo.
Ne vždy mi až tak sejde na akci, která se v KC Karlově koná, protože toto místo mi je něčím, nejspíše svou útulností, velice sympatické. Jistě v tom svou velkou roli hraje i nostalgie, protože jsem tady byla před mnoha lety na své první větší party. To ovšem bývala otevřená spodní stage v blízkosti šaten, dolní bar a menší klubík, Červený drak, který zastával především funkci chill-outu. Od té doby se akce zde k mé nelibosti poněkud mění. Červený drak už je dávno zavřený, alespoň v době konání party na KC Karlov, dolní stage v provozu jsem naposledy zažila také před pořádně dlouhou dobou. Jen vstupné na zdejší akce se snižuje, ale mám pocit, že každý si rád zaplatí za kvalitu. I přesto všechno, pokud mi čas dovolí, každé akce tady se tak jako tak zúčastním. A party v čele s djkou Luccou byla nemalým lákadlem.

Po mém vcelku brzkém příchodu bylo lidí pomálu a ještě nikdo se neoddával tanci, ale spíše klábosení, popíjení a vyčkávání událostí, které měly přinést následující hodiny. Těmi událostmi měly být především hudební zážitky v podobě setů djů Martina Grednera, Simona Coyle, M-Sonic, Mikovskyho nebo Molczika a především Luccy, jak už jsem předznamenala. Akce nesla název Lucca Frisco Clubbing Tour a na benešovské půdě měla zakončit celý seriál akcí pořádaných v různých koutech a klubech v České republice.

Jako první mým sluchům lahodil Martin Gredner, jehož progressive je mou krevní skupinou. Bohužel ještě neměl tu čest rozkoukávající se dav roztančit. Za nedostatek považuji fakt, že nikde nebyl k vidění line-up, ani na internetu jsem ho nikde neobjevila a jelikož opravdu neznám všechny djs, co se na party vystřídali, netroufám si přesně popsat co kdo hrál. Každopádně Lucca mě opravdu nezklamala, jeji groovy techno vždy nabízí něco nového a neoposlouchaného a jako producentka má můj obrovský obdiv. Dojem z jejího setu mi maličko kazily go-go dancers (lépe řečeno jedna konkrétní). Netuším, zda slečna patřila pod Frisco tým, nebo má „angažmá“ v KC Karlov, ale snad ještě nikdy jsem neviděla tanečnici tak prkennou, křečovitou a mimo rytmus. Z reakcí okolí jsem došla k závěru, že to nebyl pouze můj názor.

Během večera jsme využili také sortimentu Frisco baru, kde jsme za různý počet zakoupených Frisc mohli získat zajímavé ceny. My využili pouze první možnosti, nechat se vyfotit a fotku jsme si mohli odnést hned. Jelikož já holduji spíše obyčejnému pivu, musím zmínit neskutečné ceny na nefrisco barech, protože velké pivo za 20 Kč je pro nás, návštěvníky pražských party, naprosto nevídaným jevem!

Na Luccu jsem opravdu téměř prošoupala střevíce a po jejím setu jsem se přesunula k části místnosti určené k sezení a ještě část party tak strávila příjemným odpočinkem. Jisté je, že party na KC Karlov už nejsou co bývaly a ani já už nejsem energický poberta skotačící na parketu až do ranních hodin a uspokojí mě i „pouhých“ pár hodin tance.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika