Festival České hrady

Festival České hrady

15. 06. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (2)
Na druhém ročníku festivalu České Hrady zahrají kapely J.A.R., Monkey Business, Support Lesbiens, Tata Bojs, Hypnotix a další naleznete v tomto článku.
Druhý ročník letního kulturního festivalu ČESKÉ HRADY.CZ se bude odehrávat během čtyř víkendů, a to konkrétně ve dnech 14. – 15. 7. na Točníku ve Středočeském kraji, 21. – 22. 7. na Kunětické hoře v Pardubickém kraji, 28. – 29. 7. na vodním hradě Švihov v Plzeňském kraji a 4. – 5. 8. na Bezdězu na Liberecku.

V atypickém prostředí čtyř významných historických památek v České republice se vystřídají přední kapely české hudební scény – J.A.R., Monkey Business, Tata Bojs, Support Lesbiens, Priessnitz, Kryštof, Žlutý pes, Lenka Dusilová, Wohnout, Sunshine, Mojmír Papalescu & The Nihilists, Indy & Wich, Southpaw, New Orchestra of Dreams a Tonya Graves, Hypnotix, Khoiba, Another Way a ohňoví perfomeři PA-LI-TCHI a DJs RUha DiGgi.

Součástí pátečního programu bude pokaždé karneval, organizátoři vyzývají návštěvníky: Masky s sebou! Jedinečný zážitek nabízí točnická událost - v pátek 14. července bude na hradě Točník probíhat přednáška a projekce Dana Bárty na téma české vážky.

Festival ČESKÉ HRADY.CZ je také zaměřen na rozvoj turistického ruchu a zviditelnění krásných historických památek v regionech. Nabídne netradiční atmosféru, která se bude lišit od ostatních letních festivalů ojedinělým prostředím, ve kterém bude možné bezplatně stanovat.

Nadace Partnerství, která zastřešuje program Strom života, uvede na každém festivalu ve spolupráci se spisovatelkou Mariií Hruškovou (Paměť stromů) výstavu pojmenovanou Mystika a tajemství stromů. V rámci programu Strom života bude také promítnut film Stromy a lidé, jehož autorem je student JaMU Petr Francán. Nadace Partnerství je nejvýznamnější česká nadace podporující ekologické projekty ve všech regionech České republiky.

Na páteční program lze zakoupit lístek v předprodeji za 130,- Kč, na místě za 150,- Kč. Do 15. června lze ještě zakoupit vstupenku na sobotu za 250,- Kč, v předprodeji pak bude stát až do dne před konáním akce 300,- Kč.

Lístek na druhý den festivalů nabídnou organizátoři na místě za 350,-.
V ceně vstupenky jsou zahrnuté prohlídky stálých expozic hradů. Předprodej v sítích E-Tickets, Ticketstream, v hypermarketech Globus a cestovních kancelářích ČEDOK a Firo Tour.

www.ceskehrady.cz

2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Tom
26. 07. 2007 | 12:12:03
+0 | -0
A co Aneta?
:-)
21. 06. 2006 | 16:33:55
+0 | -0
na hrad!
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika