Patrick Topping na warehouse party Komiks

Patrick Topping na warehouse party Komiks

07. 07. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Proběhne v pátek 25. července v Praze v prostorách Chemistry Gallery a v novém klubu Podnik (ex Divus). Denní program nabídne mnoho uměleckých aktivit, výstav a rozmanitý hudební doprovod jak v prostorách známé galerie Chemistry, tak venku na ulici formou open-air happeningu. To vše jen 2 minuty chůze od metra Vltavská.
Venkovní program se ponese v duchu pop-art, komiks a street art. Návštěvníci budou moci sledovat živě proces tvorby uměleckých děl. Streetartové umělce zastoupí Yudoe, Silver, Close, Seim, Drol a další. Barvy jim poskytne obchod Graffneck. Pokud jste fanoušky klasické malby, tak se můžete těšit na výstavu portrétů malíře Tomáše Němce, který vystaví díla z této kolekce vůbec poprvé. Na své si přijdou i fanoušci analogové fotografie, tu zastoupí talentovaní fotografové Martin Poš a Přemek Novák. Zároveň bude v prostorách The Chemistry Gallery probíhat výstava 22:22 2.
 

Nedílnou součástí celé akce bude večerní párty ve vnitřních prostorách Podniku. Tyto alternativní prostory uchvátí nejednoho návštěvníka svým osobitým designem podmíněným speciálními videoprojekcemi a mappingem od uskupení Kino Cirkus. Hudební lahůdkou pak bude letošní objev roku, elektronický producent a dj Patrick Topping. Patrick je zástupcem slavného labelu Hot Creations, který táhne soudobou elektronickou scénu. Večerní a noční program se ponese v duchu nejkvalitnějšího undergroundového house a techna.

Určitě si nenechte tento Komiks, na kterém si dávají djové a promotéři Lumiere, Schwa a Fatty M extra záležet, ujít. Celou akci odstartujeme v 17:00. Zlevněné vstupenky si můžete zakoupit již teď přes SMS Ticket a od zítra přes Ticketpro.

Více info: https://www.facebook.com/events/1507823579433401/

Dodal: Michal Ruzicka, BEEF records
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

KOMIKS

Pátek 25. 7. 2014
Vystupují:
Lumiere, Schwa, Fatty M a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
KOMIKS, 25. 7. Praha
1 volný vstup, kniha Hellboy, CD Beef records, nápoj Club Mate a Desperados
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika