Lucca hostem druhé Creative on the Boat

Lucca hostem druhé Creative on the Boat

16. 07. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již příští sobotu 26.7. vyplouvá z pražského Dvořákova nábřeží na lodi Czech Boat druhé letošní vydání eventu Creative on the Boat s headlinerem djane Luccou a dalšími dvanácti vystupujícími. Pokud se chcete zúčastnit této plavby a následně i afterparty v klubu Chapeau Rouge, čtěte dále!
Kromě headlinera djane Luccy se na hlavním pódiu představí domácí Subgate ve společném setu s brněnskou ikonou Andy Smitthem, dále zástupce Code crew Adam Cloud, matador Schwing, Nkyp a Akrom.

Druhému pódiu bude vévodit argentinský umělec Agustin Alvarez (Arg), Rob Smile, Flesh, Luke Nova, JB a Pert.
 

Jak jsme již zmínili, loď vyplouvá z Dvořákova nábřeží nedaleko nemocnice na Františku, která je situována jen několik málo metrů od house boatu Bukanýr.

Vstupenky v ceně 250,-Kč si můžete kupovat v klubu Chapeau Rouge (Jakubská 2, Praha 1), rezervovat si je na mailu creative.reservation@gmail.com a nebo si o ně žádat přímo na facebookovské fanpagi eventu Creative na https://www.facebook.com/creativeczech.

Všichni účastníci Creative on the Boat II mají po doplutí lodi vstup na oficiální afterparty do klubu Chapeau Rouge vstup na afterparty zcela zdarma!

Kompletní informace o Creative on the Boat II naleznete na www.chapeaurouge.cz a www.facebook.com/events/495697123907557/

Dodal: Ondřej Beránek, Dj Subgate
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CREATIVE ON THE BOAT II

Sobota 26. 7. 2014
Vstup: 250 Kč
Vystupují:
Lucca, Subgate, Andy Smitth, Adam Cloud, Schwing, Nkyp, Akrom, Agustin Alvarez (Arg), Rob Smile, Flesh, Luke Nova, JB a Pert
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika