FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Na festivalu Natruc hrajeme pro potěšení duše, tvrdí kapela Wohnout

Na festivalu Natruc hrajeme pro potěšení duše, tvrdí kapela Wohnout
28. 07. 2014   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Čím více se blíží 2. srpen, den, kdy se uskuteční hudební festival Natruc v Kolíně, objevují se pozitivní ohlasy kapel i fanoušků, kteří se festivalu nemohou dočkat. Jakpak by ne. Festival je proslulý nádherným areálem umístěným na Kmochův ostrov v Kolíně, příjemnou atmosférou a výborným hudebním programem.
Letos se na třech pódiích představí tři desítky předních českých kapel a představí se i zahraniční hudební hosté. Těšit se tak můžeme např. na kapelu roku Mandrage či Chinaski, Wohnout, Rybičky 48, Sto zvířat, rapera Ektora a mnohé další.

Natruc bude patřit do exkluzivní společnosti vybraných festivalů, na kterých Mandrage představí v plném provedení svoji propracovanou audiovizuální show, z úspěšného turné Siluety. Unikátní překvapení si připravila i kapela Rybičky 48. Natruc bude jediným festivalem, na němž tato kapela odehraje jednu píseň s dechovkou.

NAtruc Kolín fotky
Podívejte se na fotky z kolínského ferstivalu Natruc.

V programu festivalu došlo k vynucené změně, neboť Vladimír Mišík ze zdravotních důvodů zrušil všechna svá vystoupení do druhé poloviny září. „Chápeme, že zdraví je přednější, a tak jsme pro naše návštěvníky zajistili náhradu v podobě vystoupení osvědčené kapely Medvěd 009. Vláďovi přejeme brzké uzdravení a doufáme, že se objeví na některém z příštích ročníků festivalu Natruc,“ zdůrazňuje pořadatel festivalu Martin Řehoř.

Festival Natruc si také jako místo svého posledního vystoupení vybrala kapela A Banquet, která 22. července oznámila na Facebooku svým fanouškům ukončení jejich společné dráhy: „Už od podzimu jsme řešili, co bude s ABQ dál a čím víc jsme se o tom bavili, tím víc jsme zjišťovali, že to každej vidíme jinak,” píše se v jejich oficiálním prohlášení. Pokud patříte mezi skutečné milovníky této kapely, nemusíte úplně zoufat, Michael s Richardem představili už na jaře svůj nový hudební projekt Rituály, ze kterého by se postupně měla vyvinout plnohodnotná kapela. 

Nejen hudbou je živ festivalový návštěvník, a tak budou mít možnost diváci vybrat si z pestré nabídky občerstvení. Pro pivaře bude připravena kompletní nabídka piva Staropramen. Těšit se můžete i na velmi oblíbený cider Carling. Milovníci vína si mohou pochutnat na skvělých vínech z moravského Rodinného vinařství Spěvák. Pro návštěvníky bude rovněž připravena festivalová kavárna s výbornou kávou Caffe Carezza.

Letos poprvé budou mít návštěvníci možnost užít si Natruc netradičně, přímo z hladiny Labe. V jižním cípu Kmochova ostrova je totiž nově umístěna půjčovna šlapadel, která nabízí návštěvníkům Natrucu zcela nový zážitek.

Symbolickou pozvánkou na tento festival může být svérázná poetická zdravice kapely Wohnout: „Na Natrucu nehrajeme natruc, hrajeme tam pro potěšení duše zvlhlé od kyselého džusu všedních dní. Jsme jako ti ptáci k letu zrození, jejichž trusem jsou noty našich písní.“

Stále můžete soutěžit o V.I.P. vstupy
Festival dokonce vyzval své fanoušky, aby veřejně zavzpomínali na minulé ročníky. Odměnou pro ně může být získání V.I.P. vstupů na festival a možnost setkat se s oblíbenou kapelou. Více o akci se můžete dozvědět zde: https://www.facebook.com/festivalNatruc/app_902125533136176

Nehraje se natruc
Historie festivalu sahá až do roku 1998, kdy se konal s podtitulem „Natruc ospalému městu“. Další ročníky byly obvykle zasvěceny někomu natruc. Například „Natruc všem rodičům, kteří zapomínají na své děti“, „Natruc ospalým lidem“ či „Natruc ruské okupaci“ apod.

Dnes se již festival nikomu natruc nepořádá, za to má poslední tři roky benefiční charakter. Podporuje hiporehabilitaci dětí se sociálním a zdravotním handicapem.

Poslední vlna zlevněných vstupenek je ke koupi do 1. srpna v předprodejních sítích Ticketstream, Ticketpro a Ticketportal za 340 korun. Na místě pak za 390 korun. Držitelé karty ISIC mohou navíc uplatnit slevu 10 %.

Více o festivalu stejně jako jeho kompletní program naleznete na www.natruc.eu.

Dodal: Markéta Pešková, Studio PR
NATRUC KOLÍN

NATRUC KOLÍN

Sobota 2. 8. 2014
220 Kč v předprodeji
Vystupují:
Wohnout, Mandrage, Sto zvířat, Vladimír Mišík & ETC, Rybičky 48, zakázanÝovoce, Smola a Hrušky (SK), Hentai Corporation, Super Tuzex Bros, Sek jsi bombónky a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |