Bestie Karla

Bestie Karla

22. 06. 2006  |  Autor: Pierre  |  Komentáře (0)
Filmová premiéra od 22.6.:Karla Homolka a Paul Bernardo, mladí manželé, které spojovala velká láska a perverzní sexuální praktiky, prosluli v Kanadě jako nejbrutálnější zabijáci moderní historie.
Bestie Karla

Krátce po svatbě „naservírovala“ Karla novomanželovi svou třináctiletou sestru Tammy. Dívku omámenou léky jeden po druhém zneužili. Jejich hrátky se zvrhly a sestra zemřela. Následovala série únosů, sexuálních zneužití a bestiálních vražd nezletilých dívek. Policie neměla proti podezřelé dvojici žádné hmatatelné důkazy. Karla se nakonec rozhodla pro spolupráci s kanadskou justicí. Svědčila proti manželovi výměnou za mírnější trest. Pomohla tak vyšetření nejbestiálnějšího případu v severoamerické historii. Kontroverznost a brutalita snímku byla důvodem k pozastavení distribuce filmu a nejen v Kanadě se vedly obšírné diskuze o jeho vzniku. Karla Homolka, po otci Češka, opustila vězení loni v létě. Odborníci ji označili jako osobu s nesmírnou inteligencí a vysokou schopností manipulovat s lidmi. Za mřížemi se jí právě díky těmto vlastnostem podařilo vystudovat psychologii.

foto


Drama - Thriller / USA / 99 minut / Bioscop

Hrají: Laura Prepon (Karla Homolka), Misha Collins (Paul Bernardo), Tess Harper (Molly Czehowicz), Leonard Kelly-Young (Dan Czehowicz), Cherilyn Hayres (Tammy Homolka), Emilie Jacobs (Debbie). Hudba: Tim Jones, Shawn K. Clement. Kamera: Charles Mills. Scénář: Joel Bender, Manette Rosen, Michael D. Sellers. Režie: Joel Bender.

web
trailer
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika