Anish Sood už tento pátek v Duplexu

Anish Sood už tento pátek v Duplexu

28. 08. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Headlinerem srpnového dílu párty WOW bude nejlepší indický dj a producent Anish Sood, který již v Duplexu vystoupil v minulém roce a předvedl nám svoji znamenitou show. Pro velký úspěch se vrací, aby opět potěšil své české fanoušky.

ANISH SOOD
Ve svých 23 letech je bez pochyby nejlepším indickým djem. Jeho debutové EP "Wanna Be Your Only Love" bylo odvysíláno Armin Van Buurenem v pořadu A State of Trance a videoklip na VH1! Anish je také jedním z nejvytíženějších indických djs s více než 70 vystoupeními ročně. Zahrál si po boku takových hvězd jako je David Guetta, Steve Aoki nebo Fedde Le Grand. Věříme, že své umění naplno předvede i českému publiku 29. srpna na párty WOW - Taste of India!

www.anishsood.com
www.facebook.com/anishsoodmusic
www.soundcloud.com/anishsood

MATAMAR
Duo MATAMAR si za dobu své působnosti vytvořilo pevnou pozici na české klubové scéně a bez nadsázky patří mezi aktuální českou djskou špičku. Vystoupili ve všech předních klubech v ČR, ale slyšet je bylo i v zahraničí. Jejich radioshow se vysílala na více než 40ti světových stanicích a k jubilejnímu 100.dílu jim osobně gratuloval sám Ferry Corsten. Slyšet jste je mohli například také na jubilejním 30. díle halové akce Apokalypsa, nebo na hlavní "Ministry of Sound" stagei The Sun festivalu po boku jmen jako Fedde Le Grand, či projekt Northern Lite. Letos pak mají za sebou mnoho vystoupení na prestižních akcích po boku světové špičky a také před několika tisíci lidmi na halové akci CITADELA, kde na pódiu střídali samotného Paul Van Dyka. Tento rok je čeká kromě mnoha významných domácích eventů také několik zajímavých hraní v zahraničí, a to například až v daleké Izraeli a nebudou chybět ani na největším domácím tanečním festivalu MÁCHÁČ 2014 a na slovenském open-airu Dreamland, kde na hlavním podiu vystoupí po boku jmen jako Bingo Players či Alvaro.

V současné době připravují vlastní pořad WOW na SeeJay rádiu a jsou rezidenti vlastní noci v pražském klubu Duplex, na které vystoupili například holanďané Firebeatz. Současně hrají také za deep/tech-houseový projekt DEEP DEER a společně s top českou djane Elite tvoří formaci ELECTRO GANG.

VSTUPENKY
- DRŽITELÉ DUPLEX KARET ZDARMA (registrace Duplex karet: http://m.duplex.cz/cs/registration)
- MUŽI 280,- Kč
- ŽENY do 23:00 zdarma / 150,- Kč později

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/551040625006335/

Dodal: Štěpán Ježek, DUPLEX club & restaurant
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

WOW TASTE OF INDIA

Pátek 29. 8. 2014
Vystupují:
Anish Shood (India), Matamar, Angry Beats, Javo
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika