Trancefusion proběhne naposledy na jaře 2015

Trancefusion proběhne naposledy na jaře 2015

02. 09. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Říká se, že v nejlepším se má přestat a po dlouhém a nelehkém zvažování jsme se ke stejnému kroku rozhodli i pořadatelé Trancefusion. 4. 4. 2015 se po 4 letech své existence Trancefusion naposledy představí v plné síle a rozloučí se se svými fanoušky.
Trancefusion se za dobu své existence podařilo oslovit a zaujmout milovníky trance hudby ze všech koutů světa a stala se tak nedílnou součástí světové taneční scény.

Trancefusion
Podívejte se na fotky z Trancefusion.

Přinesli jsme na tuto scénu svěží vítr a podařilo se nám vybudovat silnou a uznávanou značku. Nastal ale čas posunout se dál. Stejně, jako to platí v mnoha jiných oborech, i na této scéně je potřeba určitá sebereflexe. Nebylo to pro nás rozhodně jednoduché rozhodnutí, ale jsme pevně přesvědčeni, že je lepší skončit v nejlepším a odejít ze scény na vrcholu, než se postupně začít přizpůsobovat mainstreamu a upadnout časem v zapomnění, jako se to stalo jiným známým akcím.

Proto se chceme na jaře rozloučit s Trancefusion a všemi jejími fanoušky ve velkém stylu a chceme naposledy připravit našim fanouškům nezapomenutelnou čistě trance party. Přejeme si, aby se tato poslední a rozlučková edice stala oslavou taneční hudby, oslavou světové trance scény a to vše za maximální účasti našich věrných fanoušků a zejména předních světových představitelů tohoto hudebního žánru. Pokusíme se maximálně, aby tato noc nesmazatelně vstoupila do historie a zůstala nadlouho v paměti všech, kteří u toho osobně budou.

BTL Agency ale taneční scénu neopouští a má ve svých plánech mnoho dalších projektů na poli elektronické taneční hudby. Takže se budeme i nadále potkávat na různých akcích . Se značkou Trancefusion to ale bude opravdu naposledy v dubnu 2015. Staňte se tedy i vy součástí této velkolepé oslavy!

Malá statistika:

Za čtyřletou historii Trancefusion se nám podařilo shromáždit pár čísel, zde tedy něco málo z našich statistik:

15 edicí během pouhých čtyřech let
150 předních světových DJs
10 live zpěváků a zpěvaček
120 live performerů (hudebníci, tanečnice, artisté)
50 tisíc návštěvníků
150 hodin taneční hudby
3 hymny

to vše v číslech dokázala Trancefusion od svého zrození v roce 2011!

Line up:
Program bude dlouhý neskutečných 14 hodin a již nyní můžeme prozradit, že po celých 14 hodin se na main stage vystřídají opravdové světové hvězdy trance hudby! 15. října začneme postupně zveřejňovat jména DJs, kteří budou součástí této velkolepé oslavy. Těšit se můžete na dlouhý seznam zvučných jmen pro 2 velké stage (Pravé křídlo a Střední hala Průmyslového Paláce). Jsme přesvědčeni, že tento line-up bude legendární a historicky bezkonkurenční. Troufáme si říci, že se akce s podobným line upem nikde na světě nekonala a tak se tato poslední edice stane velmi exkluzivní tečkou za čtyřletým působením Trancefusion na taneční scéně.

Vstupenky jsou počínaje dnem 1. 9. v prodeji exkluzivně v síti Ticketstream a smluvních zahraničních prodejců. Veškeré informace o předprodejích vstupenek jsou k dispozici na webu Trancefusion.cz.

Limitovaná exkluzivní sada vstupenek s dárky:
Do prodeje počínaje datem 1. 10. 2014 uvádíme také sadu exkluzivních dárkových balíčků za 1 900 Kč. Tato sada bude limitovaná v počtu pouhých 400 kusů a bude obsahovat: luxusní dárkovou krabičku Trancefusion, speciální památeční a číslovaná originální vstupenka na akci (zůstává nepoškozena i po akci), klasická tištěná vstupenka pro vstup na akci, CD Trancefusion, klíčenka, silikonový náramek, sluneční brýle. Tyto dárkové sady lze objednat a rezervovat výhradně na adrese tickets@trancefusion.cz.

Combo vstupenky na 11. 10. 2014 + 4. 4. 2015:
Počínaje dnem 1. 9. 2014 je možné zakoupit i combo vstupenku, která bude opravňovat ke vstupu na poslední dvě edice Trancefusion:

Trancefusion – The Legends – 11. 10. 2014 Forum Karlín
Trancefusion – Time to say Goodbye – 4. 4. 2015

Cena combo vstupenky činí 1 600 Kč.

Vstupenku lze zakoupit na adrese www.ticketstream.cz/trancefusion.

Pro majitele již zakoupených vstupenek na říjnovou edici The Legends nabízíme vstupenky na poslední dubnovou edici za zvýhodněných 850 Kč.

Již v následujících týdnech vám budeme pravidelně představovat další novinky ze zákulisí a příprav a postupně odhalovat detaily této jedinečné noci, na které byste rozhodně neměli chybět. Připravujeme pro vás spousty dalších novinek (originální hymna – poprvé s vokály, dárkové předměty, speciální merchandise k této edici apod).

Více informací na www.trancefusion.cz

Dodal: Zdeněk Masopust, BTL Agency
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRANCEFUSION – TIME TO SAY GOODBYE

Sobota 4. 4. 2015
Vstup: 990 - 1490 Kč
Vystupují:
Andrew Rayel b2b Orjan Nilsen (world exclusive), Andy Moor b2b Lange, Beat Service b2b Mark Sixma (world exclusive), Bryan Kearney b2b Sneijder (world exclusive), Driftmoon b2b Thomas Coastline (world exclusive), Kyau & Albert b2b Stoneface & Terminal (world exclusive), Manuel Le Saux b2b Darren Porter, Max Graham b2b Protoculture, Pure NRG live (Giuseppe Ottaviani vs Solarstone), RAM b2b Sied van Riel, Richard Durand b2b Omnia (world exclusive), Roger Shah b2b Pedro del Mar (world exclusive), Sean Tyas b2b Menno de Jong (world exclusive), A*S*Y*S, DuMonde, Johan Gielen, Kai Tracid, Marusha, Skypatrol, Taucher, The Space Brothers, The Thrillseekers, Woody van Eyden, Eller van Buuren, Susana, A mnoho dalších performerů (tanečnice, artiste, hudebníci)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika