Rozhovor s Luccou na téma Frisco Tour

Rozhovor s Luccou na téma Frisco Tour

22. 06. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
DJ Lucca zavítala celkem do osmi měst, nechyběla v Brně, Ostravě nebo v Českých Budějovicích. Samotné turné bylo odstartováno 21. dubna v pražském klubu Roxy, kde Lucca pokřtila svou novou desku Samplified. Dvouměsíční turné ukončila v pátek 9. června v benešovském klubu KC Karlov.
Ahoj Lucco, Tvé první české tour skončilo, prozradíš nám své dojmy?
Frisco tour bylo super, téměř všechna vystoupení byla vyprodána a také atmosféra byla všude výborná. Jsem moc ráda, že jsem mohla tour společně s podporou Frisco teamu uskutečnit.

lucca

Kterou zastávku Lucca Frisco hodnotíš nejlépe, kde se Ti nejlíp hrálo, kde byla nejlepší atmosféra?
Jak už jsem říkala, téměř všude se mi velmi líbilo a je těžké jmenovat jen jednu party. Perfektní atmosféra i podmínky byly určitě na KC Karlov v Benešově, ve Fabricu v Ostravě, v Brně na Flédě a také v Roxy. V Liberci jsem byla spokojená jak s party atmosférou, tak organizací.

Co říkáš na Frisco, pravý klubový drink?
Frisco si občas při hraní dám, je to osvěžující nápoj a člověk se z něj tak „nezřídí“ jako z tvrdého alkoholu nebo šampaňského, které mi vždy rychle stoupne do hlavy :)

Splnily nové mixovací DVD playery Pioneer DVJ – X1 Tvá očekávání? Jak se Ti na nich hrálo?
DVJ-X1 jsou velice kvalitní a propracované přístroje. Mixovalo se mi na nich perfektně. Do budoucna si chci připravit ještě více obrazových materiálů ke svým trackům.

Konečně přišlo letní počasí, chystáš něco speciálního na prázdninovou sezónu?
V červenci budu hrát na mnoha skvělých letních festivalech jako například Creamfields v Polsku, Flowers Festival v Maďarsku a nebo ve známém klubu Ambassada Gavioli ve Slovinsku. Nejvíce se ale těším na Loveparade do Berlína, kde vystoupím u Siegesaule společně s Tiestem, Westbamem, Paul Van Dykem a dalšími.

Jak se Ti spolupracovalo s Friscem, chystáte něco podobného i do budoucna?
Značka Frisco a celý Frisco team je velice profesionální a spolupráce fungovala na jedničku. Už se těším na další společný projekt, opět s něčím novým a zajímavým.

A poslední otázka, najdeš si ve svém nabitém programu také čas na dovolenou, kam se chystáš?
O tom jsem zatím moc nepřemýšlela, možná pojedu na konci června na jih Francie, ale jen na pár dní. Většinou jezdím na delší dovolenou do teplých krajin v lednu.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika