Blíží se veletrh Cannafest 2014

Blíží se veletrh Cannafest 2014

10. 09. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Mezinárodní veletrh konopí a léčivých bylin Cannafest se letos bude konat už popáté. Své brány otevře tradičně v listopadu, konkrétně 7. – 9. 11. 2014, na Výstavišti Incheba v Praze Holešovicích. Přestože do jeho zahájení zbývá pár týdnů, přípravy na celou akci jsou již v plném proudu.
Loni se na Cannafestu představil rekordní počet vystavovatelů z 21 zemí světa a svým rozsahem dokonce pokořil světový konopný veletrh Spannabis, který se každoročně koná v Barceloně. A jak bude vypadat Cannafest 2014? Své místo na veletrhu budou mít i letos vystavovatelé nabízející pěstební techniku, hnojiva nebo semena, kuřácké potřeby a vaporizéry. Chybět nebudou ani výrobci kosmetiky, oblečení, potravin nebo média zabývající se konopnou osvětou či instituce sdružující firmy, které využívají konopí jako přírodní zdroj nebo bojují za legalizaci a využití konopí v medicíně.

Cannafest
Podívejte se na fotky z veletrhu Canna fest 2014.

Konopí se týká všech
Organizátoři veletrhu chystají pro návštěvníky také celou řadu novinek a vychytávek, aby jim účast na veletrhu co nejvíce zpříjemnili. Jednou z nich je například změna v organizaci odbavení návštěvníků. „Chceme, aby lidé, kteří na veletrh zavítají, nemuseli dlouho čekat před vchodem, ale aby byli hladce a bezproblémově odbaveni. S tím souvisí i zlepšení informačního systému veletrhu,“ říká ředitel veletrhu Lukáš Běhal. Ten také prozradil, že letošní Cannafest bude ještě více než v předešlých letech zaměřen na využití konopí v medicíně. V současné době se dokončuje program třídenní odborné konference, která se každoročně těší velké pozornosti odborné i laické veřejnosti. Ředitel veletrhu prozradil, že mezi potvrzenými jmény je například přední světový odborník na konopí Lumír Hanuš z Hebrejské univerzity v Jeruzalémě a že svou účast rovněž potvrdila delegace odborníků na léčebné konopí z Izraele.

Cannafest po pěti letech změnil i svou reklamní kampaň, ta letošní má tak doslova „novou tvář. Na jednotlivých vizuálech se totiž objevují reální lidé, kteří využívají konopí v běžném životě. „Nová kampaň Cannafestu vystihuje především fakt, že konopí se týká všech lidí napříč vrstvami společnosti. Není to jen kratochvíle teenagerů či revolta mániček a alternativců. O konopí a jeho všestranné využití se dnes zajímají (a jsou ochotni otevřeně mluvit) úspěšní manažeři, dívky s tváří modelek, maminky vzorně plnící svou úlohu či kterýkoliv z našich rodičů nebo prarodičů,“ vysvětluje Lukáš Běhal.

Těšte se na vapo lounge nebo kino
Že si na Cannafestu užijete také spoustu zábavy, si můžete být jistí. Po všechny tři dny totiž veletržní rej oživí pestrý doprovodný program. Vyzkoušet můžete oblíbenou Vapo Lounge, kde máte možnost otestovat si na vlastní kůži jednotlivé druhy vaporizérů od předních výrobců. Inhalovat můžete léčivé byliny, které zde budou k dispozici. Nejen filmoví fandové ocení již tradiční Cannafest Cinema promítající jak dokumentární, tak hrané filmy s konopnou tematikou. Chybět nebudou ani módní show konopného oblečení, nebo degustační soutěže konopných nápojů. Organizátoři myslí také na rodiče malých dětí, pro které připravují dětský koutek s hlídáním, takže zatímco oni budou obhlížet novinky na konopné scéně, jejich ratolesti zabaví profesionální vychovatelky. Maminkám zde bude k dispozici také koutek, ve kterém si budou moci své miminko v klidu přebalit, nakojit nebo nakrmit. Od náročného festivalového dění mohou návštěvníci „utéct“ do odpočinkové zóny Rolls and Smoking Chillout Zone, která bude umístěna před veletržním palácem. Nejen vyznavači zdravého životního stylu si na veletrhu budou moci pochutnat na konopném cateringu, který na Cannafestu nemůže chybět.

Kompletní seznam vystavovatelů a informace o odborných a doprovodných programech budou průběžně k dispozici na oficiálních webových stránkách www.cannafest.cz nebo na facebooku www.facebook.com/Cannafest. Vstupenky na Cannafest budou v předprodeji už od září.

Dodal: Markéta Matějková, Cannafest
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CANNAFEST PRAGUE

Pátek 7. 11. 2014 až Neděle 9. 11. 2014
Vystupují:
ystavovatelé, odborný program i workshopové dílny
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika