Čtvrteční Unplugged na Bukanýru

Čtvrteční Unplugged na Bukanýru

23. 09. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tak jak? Dovolená za vámi a tu další si budete užívat zase až za těch 12 nekonečných měsíců?! Vítejte v klubu a nevěšte hlavu! Jednak to uteče jako voda a pokud vás právě voda tak neskutečně přitahuje jako nás, i v Praze jí právě teď najdete dostatek a Vltava by ve vašem hledáčku měla být povinně!
Ona magická řeka už dlouhých 16 let den co den lechtá nepřehlédnutelný House boat U Bukanýra a vždycky ve čtvrtek se to zde probouzí k životu. Datum 25. září ve zdejším lodním kalendáři připadá na párty Unplugged, což značí jediné… Tři experimenty, tři výzvy, tři hráče, jeden silný vokál, spoustu žánrů, energie, dobré nálady a nečekaných setkání. Kdo sevře na vyvýšeném stupínku pevným stiskem kormidlo tentokrát?

Jen pár minut po osmé večer na sebe zcela dobrovolně vezme roli zahřívače parketu Pierre Urban. Týden co týden si na notoricky známé vlně 91,9 MHz můžete užívat jeho skvělou selekci napříč subžánry elektronické muziky, od zdejší paluby se však bude hned zkraje večera tentokrát odrážet tzv. atmo bass set! Hozenou rukavici kolem dvaadvacáté hodiny zdvihnou DJ Face a MC Manda a ke slovu se dostanou tech house a acid house vinyly, kterým tu správnou šťávu dodá právě srbský vokalista. Odstartuje tak divoký rej s divokými kombinacemi této sehrané dvojice a opět se máte na co těšit – nové rýmy a nové placky jsou prý právě na cestě. A na nedalekou cestu se přichystá také sympatický mladý muž skrytý za zkratkou AhZ, aby bujarý večírek uzavřel. Pokud si jeho jméno průběžně spojujete s partou Volnej Průběh, pak už jistě víte, jak široký jeho hudební vkus je. Každé párty, každému prostředí se velmi snadno přizpůsobí a aby i tentokrát bez problémů zapadl, finále bude patřit klenotům ze šuplíků s názvy Broken beat a House music poskládaných k sobě již tradičně s citem a hlavně od srdce…

Přestože nás již brzy opět čeká krušný šedivý podzim, vidíte sami, že na světě jsou i ty světlejší dny a noci, kdy stojí za to žít… Tohle bude jedna z nich. Pro všechny ty z vás, kteří také tolik milujete párty na vodní hladině s romantickým výhledem na okolí, multižánrové akce a zvuk, který tak snadno funguje. Využijte také toho, že ve čtvrtek tu rozhodně není hlava na hlavě a vy si snadno popovídáte s těmi, které jste už tak dlouho neviděli!

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

Více informací o aktuálním týdnu U Bukanýra se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

Dodal: Bo.dan, Bukanyr.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

UNPLUGGED

Čtvrtek 25. 9. 2014
Vystupují:
djs Face (Techno.cz) feat. MC Manda, AhZ (Volnej Průběh), Pierre Urban (Radio 1)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika