Airscape v rozhovoru k Trancefusion The Legends

Airscape v rozhovoru k Trancefusion The Legends

25. 09. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
11 světových jmen během jedné noci, 11 legend, které jsou stále aktivní na poli elektronické taneční hudby, 11 představitelů hudby, na které mnoho z nás vyrůstalo! Máme pro vás rozhovor s Airscape, kteří vystoupí na říjnové Trancefusion The Legends.
Oba dva jste hráli na Tracefusion Power of Elements a Johan hrál na několika Trancefusion Old School edicích. Jak se vám hrálo v Praze a co můžeme od vašeho setu za tři týdny očekávat?
Hrozně rádi hrajeme v jednom z nejhezčích evropských měst. Lidi jsou tu vždycky nadšení a plní energie.11. října můžete očekávat hodinu s některými z nejlpších klasických tracků od Airscape a možná přidámeI i několik zbrusu nových věcí ze studia!

Necháváte remixovat starší tracky od Airscape a všechny jsou vysoko v chartech. Remix “Physical Overdrive” od Darrena Portera a remix “L´Esperanza” od Jordana Suckleyho a Jamese Rigbyho jsou mezi top 100 na Beatportu. Co si myslíte, že je klíčem k tomuto úspěchu?
Klíčem k úspěchu je zůstat oběma nohama na zemi a být věrný kolegům, fanouškům a hlavně sobě. Originály těhto klasických tracků měli tenkrát tak velký vliv, že jsou inspirací nové generaci producentů.

Airscape

Můžeme v nejbližší době očekávat něco nového?
Určitě! V pondělí 13. října, hned po Trancefusion The Legends nám vychází na High Contrast Recordings nový single “Manami’s Theme” (Original + Stereojackers vs. Mark Loverush Remix). Kromě toho jsme udělali oficiální remix jednoho z největších trancových klasiků. O tom vám prozradíme brzy víc.

Kdybyste si mohli vybrat jakéhokoliv hudebníka, se kterým byste mohli pracovat, kdo by to byl a proč?
My pracujeme s vokalisty a producenty, kteří žijou láskou k hudbě.

Airscape jste založili v roce 1992, to znamená před více než dvaceti lety. Měli jste mezitím několik přestávek a několik změn v obsazení. Co ale drží Airscape při životě déle než dvě desetiletí?
Všechny naše skladby mají silné melodie, které vám zůstanou v hlavě celý den. Jsou plné energie a dají se poslouchat při každé náladě.

Jak si myslíte, že bude trancová scéna vypadat za deset let?
Těžko říct. Trance je ve světě stále populární a jeho styl s mění a vyvíjí. Trance nikdy zcela nezmizí!

Kdo jsou vaše legendy?
Tiësto
Chicane

Chcete něco říct svým fanouškům?
Moc se těšíme, že budeme hrát na Trancefusion The Legends a už připravujeme speciální edity a skladby, které budeme hrát. Určitě to bude nezapomenutelná noc!

TRANCEFUSION – ta správná transfúze do žil české taneční scény! Po této noci budete jako znovuzrození.

Více informací na www.trancefusion.cz nebo na http://on.fb.me/TRANCEFUSION

Dodal: Zdeněk Masopust, BTL Agency
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRANCEFUSION – THE LEGENDS

Sobota 11. 10. 2014
Vstup: 500 - 990 Kč
Vystupují:
KAI TRACID, RANK 1, MARUSHA, M.I.K.E. PUSH, AIRSCAPE, DJ QUICKSILVER, TALLA 2XLC, SCOT PROJECT, DAVE 202, YVES DERUYTER, LUCCA
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika