Anna Aaron v Paláci Akropolis již v sobotu

Anna Aaron v Paláci Akropolis již v sobotu

30. 09. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Hvězda hitparády Rádia 1 a spoluhráčka Erika Truffaze se svou kapelou a novým albem Neuro. Na pražském koncertu v sobotu 4. října jí budou předskakovat The Animen z Ženevy. Máme pro vás soutěž o volné vstupy.
Ve svých 28 letech fascinuje Anna Aaron nejen talentem, ale i temnými, neúprosnými emocemi, předávanými bez mrknutí brvou s hypnotickým doprovodem klavíru. Anna Aaron působí jako chybějící článek mezi Patti Smith a Diamandou Galas.
 

Její druhé album, Neuro, které představí v Praze, je zásadním obratem k elektronice, podílel se na něm londýnský team s bubeníkem Jasonem Cooperem (The Cure), Benem Christophersem a producentem Davidem Kostenem (oba Bat For Lashes). Inspirací je kultovní cyberpunková kniha Neuromancerod Williama Gibsona, jako předkapela přijede čerstvý objev kytarové scény The Animen z Ženevy.

Jemně vybroušené skladby Anny Aaron vás doslova přimrazí k židli. Na první poslech nevinné balady jsou vyšperkované nelítostnou krutostí i sardonickými škleby. Vloni se představila vyprodanému divadlu Archa spolu s Erikem Truffazem a Sophií Hunger. Skladba Blue Movie, kterou Anna Aaron s Truffazem nahrála, se umístila v celoroční hitpárádě Radia 1 na 1. místě.

Vstupenky k zakoupení v kavárně Paláce Akropolis, Goout.cz, Mepass.cz, Radost shop a v sítích Ticketpro. Předprodej: 330 Kč (stání), 380 Kč (sezení)

Více na www.rachot.cz

Dodal: Veronika Plecháčková, Rachot Production,s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ANNA AARON

Sobota 4. 10. 2014
Vstup: 330 - 380 Kč
Vystupují:
ANNA AARON + THE ANIMEN (Švýcarsko)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika