Kompletní line up Gravity Festivalu s dj Fresh

Kompletní line up Gravity Festivalu s dj Fresh

01. 10. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pražské Arkády Pankrác oslaví své šesté narozeniny a opět na jejich oslavě nebude chybět mejdan, na který se bude dlouho vzpomínat. Sedmnáctého října se můžete těšit na speciální světelnou show a unikátní koncept nového Gravity Festivalu.
O dokreslení celé atmosféry se pak postará vysoce kvalitní ozvučení, vzdušné prostory a velkokapacitní bary. V pasáži centra pak na vás budou čekat dvě pódia, na kterých se představí:

DJ Fresh – anglický DJ a producent, jehož drum’n‘bassové beaty netřeba představovat. Jeho úspěšné singly „Hot Right Now“ a „Gold Dust“ způsobily v tuzemském éteru velký rozruch a zasloužily se o popularizaci rychlých lámaných tónů. Aktuálně Fresh pracuje na svém čtvrtém studiovém albu, kde se jako host ukáže i hvězdný Američan Diplo. Jeho vystoupení navíc bude svým hlasem podporovat zkušený MC Messy.
 

Robin Schulz bude jistě jedním z těch, kteří budou patřit mezi klenoty téhle památné noci. Jeho aktuální pojetí pro deephousové rytmy ovládá celou Evropu a jeho singly či remixy se točí v rádiu rychleji nežli krabičky cigaret u Miloše Zemana na stole. Robin také nedávno vydal album s názvem Prayer, které obsahuje všechny jeho populární skladby. Zárukou kvality pak může být to, že tohoto Němce označil za jednoho z nejnadanějších producentů současnosti sám Tiësto.

Těšit se také můžeme na tvrdého holandského housového bijce Sandra Silvu, který letos vydává jeden úspěšný singl za druhým a jeho kariéra nabírá na obrátkách, či populárního Krydera z Londýna, který umí rozjet show ve velkém stylu a kromě vodky naservírovat i své našlapané tracky.

Tohle všechno pak doplní i holandská dvojice TV Noise, jejichž společná skladba s Dannicem byla jedním z nejhranějších songů na populárním festivalu Tomorrowland 2014. A abychom nezapomněli na zástupce domácí scény, tak vám nabídneme rovnou ta nejlepší jména, jako jsou Brian, Lafayette, Deep Deer, Bon Finix či Tripmain.

Z uvedeného popisu jistě chápete, že je skutečně na co se těšit. Společně vytvoříme atmosféru na kterou se nezapomíná. Takže si zapište datum – 17.10. v obchodním domě Arkády Pankrác odstartuje ve 22:00 pořádně vypečený mejdan. Vstupenky pak můžete kupovat v síti ticketportal.

Dodal: Andreas Kyriacou, Kick da Night Entertainment
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

GRAVITY FESTIVAL

Pátek 17. 10. 2014
Vstup: od 299 Kč
Vystupují:
DJ Fresh, Robin Schulz, Sandro Silva, Kryder, TV Noise, Brian, Lafayette, Deep Deer, Bon Finix, Tripmain, Chris Kaufman, DJ Eagle, Faith, Elite, Hrusha
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika