Lara Fabian zcela vyprodala oba pražské koncerty

Lara Fabian zcela vyprodala oba pražské koncerty

14. 10. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Hudební odborníci hlas Lary Fabian přirovnávají k Céline Dion a mnozí si ho cení ještě víc. Lara si vždy šla svojí cestou a vybírala z různých hudebních žánrů a kultur to, co chtěla svým citlivým projevem a nadpozemsky krásným hlasem svému publiku předat.
Inspirovala se folklorem a hudební tradicí celého světa, od Ruska přes Evropu až k arabským rytmům, na jejích albech slyšíme doteky jazzu, opery, funky i šansonu. Prodala miliony desek, vyprodala Carnegie Hall a spolupracovala např. se Stevenem Spielbergem na hudbě k jeho filmům.
 

Na obou pražských koncertech Lary Fabian zazní její největší hity, jako je Je t’aime, Adagio, Tout, I will love again. Fanoušci se tedy mohou opět těšit na nádherný hlas, který otevírá srdce a potěší duši.

Vzhledem k tomu, že jsou oba koncerty téměř vyprodány, prosíme všechny návštěvníky jménem paní Lary Fabian a jejího managementu, aby na oba koncerty dorazili s dostatečným předstihem a měli tak dost času na příchod do sálu a na svá místa.

- Oba koncerty budou začínat vždy ve 20:00 hod a předpokládaný konec je 22:00 hod.

- Vchody do Forum Karlín budou otevřeny již od 18:30 hod.

- Na místě bude otevřena pokladna, na které budou ke koupi případné poslední kusy vstupenek nebo nevyzvednuté vstupenky z rezervací. Možnost ověření dostupnosti vstupenek bude na telefonu +420 605 007 551.

- Ve Foru Karlín bude návštěvníkům k dispozici šatna (30 Kč za kus) a bar – nápoje a finger food.

- Organizátor koncertu - BTL Agency dohodl v místě konání mimořádné hlídané parkoviště (30Kč na hodinu) v Thámově ulici, asi 200 m od koncertního sálu.

- JETAX taxi je oficiálním dopravcem obou koncertů. Využijte speciální ceny 12,90 Kč za jeden kilometr, při objednávce taxi použijte heslo 88. Telefon na dispečink je 251 251 251. Vozy JETAX budou po koncertu přistaveny i před Forem Karlín.

- Do sálu nebudou vpuštěni návštěvníci s profi fotoaparáty a kamerami, zároveň není povoleno během koncertu používat blesk a pořizovat jakýkoli profesionální obrazový, či zvukový záznam. Toto bude povoleno pouze akreditovaným novinářům.

Zároveň prosíme všechny, aby ještě před zahájením vypnuli své mobilní telefony.

Datum a místo konání koncertů: 16. a 17. 10. 2014 od 20 hod, Forum Karlín, Pernerova 53, 186 00 Praha 8 – Karlín

Dodal: Zdeněk Masopust, BTL Agency
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

LARA FABIAN

Pátek 17. 10. 2014
Vstup: od 890 Kč v předprodeji
Vystupují:
Lara Fabian (BE)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika