Punk-rockový útok Blitz Kids dalšími předskokany Taking Back Sunday

Punk-rockový útok Blitz Kids dalšími předskokany Taking Back Sunday

03. 11. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Už 3. 12. do Roxy zavítá americká kapela Taking Back Sunday a po britských Marmozets k nim ohlašujeme další support. A už teď je jasné, že to bude na pódiu pořádně jiskřit. Seznamte se s Blitz Kids.
Je to příběh, který začíná v roce 2006 jako tisíce jiných, parta středoškolských kamarádů s touhou vyjádřit se v hudbě jejich vlastním způsobem. Ale co tuhle britskou alternativně rockovou formaci odlišuje od všech ostatních je neoposlouchaný zvuk a raketový jejich vývoj. Právě díky tomu si jich všimli v Red Bull Records, u kterých vydali jejich druhé album s názvem „The Good Youth“.
 

Za dobu své krátké kariéry si stihli zahrát na největších britských festivalů jako Sonisphere, Slam Dunk nebo Download Festival. V roce 2011 se Joe James, Jono Yates, Nic Montgomery a Matt Freer vydali na turné jako předskokani D.R.U.G.S., dva roky poté zase procestovali Evropu s americkými punkery We The Kings nebo s Mallory Knox.
 
A 3. 12. je můžete vidět v ROXY po boku newyorských emo-rockových hvězd Taking Back Sunday. Doplní tak již ohlášený support, britské Marmozets. Takže všichni, kteří mají rádi energií tepající koncerty, už teď ví, že si tuhle trojkombinaci výjimečných kapel na jednom místě nemůžou nechat ujít!

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TAKING BACK SUNDAY

Středa 3. 12. 2014
Vstup: 420 Kč v předprodeji
Vystupují:
Taking Back Sunday (US), Marmozets (UK), BLITZ KIDS (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika