James Blunt na Pražském hradu

James Blunt na Pražském hradu

28. 06. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Agentura Innervisions má v těchto dnech velmi napilno. Nejenže připravuje festival Music in the Park se Sinead O´Connor, ale o týden dříve (18.7.) pod její taktovkou proběhne na Pražském hradu koncert charizmatickeho Jamese Blunta.
Za třešničku na dortu letošního léta lze již nyní považovat vystoupení charismatického mladíka James Blunta, které proběhne 18. července pod širým nebem na Pražském hradu, jmenovitě v Lubmeho Zahradě 2. Jedná se o unikátní vystoupení na unikátním místě určené každému, kdo si Jamese Blunta oblíbil a zamiloval jeho hudbu. Vstupenky jsou v prodeji ode dneška v síti Ticketstream, prvních 1000 kusů je k dostání za 450,- Kč , cena běžných lístků k stání nepřesáhne 550,- Kč. Vzhledem k prestižnímu místu, kde akce proběhne, bude kapacita koncertu striktně limitována.

james blunt

James Blunt ovládnul 51. výroční ceny Ivor Novello Awards v Londýně (25.5.2006) a nechal za sebou všechny umělce včetně slavných Coldplay.

Zpěvák se svou písní "You`re Beautiful" získal v Grosvenon hotelu obě nejprestižnější Ivor trofeje za Nejhranější skladbu roku a za Mezinárodní hit roku. 31letý zpěvák odpálil své kritiky, když si přebral cenu za Nejhranější skladbu roku.

Řekl: "Všem těm (nepublikovatelné), kteří nemají rádi mou hudbu bych rád vzkázal - jste dospělí, tak snad umíte vypnout rádio."

Jako předkapela zahrají 18. července před Jamesem Bluntem na Pražském hradě Zero 7. Návštěvníci koncertu budou moci shlédnout neopakovatelnou show na netradičním místě, kterým beze sporu Lumbeho zahrada 2 v areálu Hradu je.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika