Před Saxon vystoupí Skid Row a Halcyon Way

Před Saxon vystoupí Skid Row a Halcyon Way

12. 11. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Legendární britská heavy metalová kapela Saxon vystoupí v neděli v pražském klubu v Roxy v rámci turné nazvaného Warriors of the Road, které se koná k 35.výročí jejich vzniku. Kapelu na celém turné doprovází neméně slavní rockeři vystupující pod názvem Skid Row v roli jejich hostů a Halcyon Way jako support celé šňůry a tyto tři kapely společně vystoupí také na blížícím se koncertě v Praze.
Skid Row byli založeni v New Jersey a slaví více než čtvrtstoletí na metalové scéně. Svojí největší slávu kapela zažila na konci osmdesátých let a na začátku let devadesátých ve formaci, kterou tvořil Sebastian Bach (zpěv), Dave „The Snake“ Sabo (kytara), Scotti Hill (kytara), Rachel Bolan (baskytara) a Rob Affuso (bicí). V tu dobu všechna tři jejich alba získala platinovou desku. Mezi jejich největší hity patří například „18 & Life“, „I Remember You“ nebo „Youth Gonne Wild“. Do roku 1996, kdy byl z kapely vyhozen zpěvák Sebastian Bach, skupina prodala celosvětově více než 20 milionů alb.

skid Row

Halcyon Way je metalová kapela z Atlanty. Jsou známí pro své výbušné koncerty, okamžitě chytlavé melodie, přesné vokály a vynikajicí práci kytar. Kapelu není snadné zařadit do existujicích metalových kategorií, ale jejich hudba připomíná těžkost kapel jako Slayer, Chimaira, DevilDriver, přístupné melodie zase připomínají kapely jako Disturbed a Queensryche. V roce 2008, Halcyon Way vydali své dlouho očekávané debutové album "A Manifest For Domination". Produkoval ho kytarista Jon Bodan s pomocí Jamese Murphyho (Testament, Death, Obituary. Deska vyšla celosvětově u Nightmare Records. Ti vydali i následující dvě alba kapely Building the Towers (2010) a Indoctrination (2011). Na letošek si pro fanoušky kapela připravila album Conquer.

Koncert metalových ikon Saxon, Skid Row a Halcyon Way se uskuteční 16. listopadu v pražském klubu Roxy. Vstupenky za 640,- Kč + poplatky jsou k zakoupení v sítích Ticketpro a Ticketportal.

Dodal: Michal Rejzek
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SAXON

Neděle 16. 11. 2014
Vstup: 640 Kč v předprodeji
Vystupují:
Saxon (UK), Skid Row (USA), Halcyon Way (USA)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika