Unplugged ve čtvrtek na Bukanýru

Unplugged ve čtvrtek na Bukanýru

25. 11. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tak jak? Kontrolní otázka pro měsíc listopad zní: “Co zaručeně nejvíce v říjnu postrádal lodní kapitán Kormorán, hlubokými vodami protřelý kluber a dýdžej, co nedá na house music dopustit? Odpověď je jasná jako ta pověstná Mackova facka... House boat U Bukanýra, přece!
To máte tak – celý desátý měsíc tohoto roku se zde jen bouralo, řezalo, pilovalo, vrtalo, svářelo, abychom si teď všichni mohli užívat o poznání komfortnější bárky se vší parádou. Přestože odtud vycházely z útrob nejrůznější zvuky, s trochou představivosti připomínající ty největší hity minimalu, teprve teď nastává ten okamžik, kdy se všichni ti rezidentní hráči postupně vrátí na svůj oblíbený vyvýšený stupínek. Také byste rádi poznali, jak to nyní na nejznámějším párty house boatu vypadá? Jen do toho – stavte se klidně už ve čtvrtek 27. listopadu!

Čtvrtý čtvrtek v měsíci tu prostřednictvím párty Unplugged navíc přeje všem experimentátorům a odvážlivcům za mixážním pultem... Jak bude vypadat lodní řád tentokrát? Dneska už velmi dobře sehraná dvojka DJ Face a MC Manda si zde nádobíčko rozbalí už krátce po osmé a oblíbený jam může začít. Nové placky, nové rýmy a na programu večera acid house a tech house, tedy styly, které ty dva tolik baví. Styly, s nimiž si tak rádi hrají za použití mikrofonu... Nenechte si ujít tuto improvizaci ani tentokrát! Mezi ostřílené domácí producenty už nějaký ten pátek zcela bez debat patří Jock The Lock. Sympatický mladý muž, jehož nějaká ta hudební škatulka hned tak nerozhodí a v klubech se k naší velké radosti předvádí už také jako DJ. Vy se krátce po jedenácté na vlastní uši dozvíte, jak moc mu sedne house music a bass - styly, které budou hrát po další dvě hodiny prim... Kaplick se na zdejší dubovou palubu rád vrací rok co rok a řekněme si to zcela otevřeně a narovinu - i tentokrát vymění brekbeat za zboží úplně jiné konzistence a opět se v jednu ráno dostane na speciální tucka set té nejvyšší kvality, namíchaný bonusově přesnou rukou bez klepání!

Opět sedm hodin zábavy na vlnách, kde to houpe jen opravdu výjimečně a víc než mořskou nemoc si můžete užívat spoustu stylů pod jednou střechou… Listopadová edice je ve znamení převážně rovné rytmiky, která tomuto house boatu nebývale sluší a vy byste se měli zcela určitě stát součástí tohoto experimentálního večera. Tolik odvahy se v klubech totiž jen tak nevidí a zdejší hráči se tu opět blýsknou nejdříve za rok… Vánoce jsou ještě daleko, takže vzhůru do víru tance a klidně už ve čtvrtek!

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 25. prosince 2014 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz) feat. MC Manda, Yannick I Markes Project a Gazi (JAR). 

Více informací o aktuálním týdnu U Bukanýra se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

Dodal: Bo.dan, Bukanyr.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

UNPLUGGED

Čtvrtek 27. 11. 2014
Vystupují:
Face (Techno.cz) feat. MC Manda
, Kaplick (Breakbeat.cz), Jock The Lock
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika