Francouzská zpěvačka ZaZ vystoupí už tuto sobotu v Praze

Francouzská zpěvačka ZaZ vystoupí už tuto sobotu v Praze

26. 11. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pražské Forum Karlín bude už tuto sobotu 29.listopadu hostit nejpopulárnější francouzskou zpěvačku a skladatelku současnosti ZaZ. Její první samostatný koncert v České republice, který je přes tři měsíce beznadějně vyprodán, zahájí nový objev české hudební scény – ostravská zpěvačka Elis.
Přestože Elis, občanským jménem Eliška Mrázová, oslavila letos teprve dvacáté narozeniny, na svém kontě má již řadu úspěchů jak na české tak zahraniční hudební scéně. Třikrát se umístila v první trojce prestižní americko-britské hitparády BEAT100 a její singl Shubidu ze stejnojmenného loňského albového debutu se pravidelně ozývá z rozhlasového éteru v Itálii, Švýcarsku, Polsku nebo Rusku. Ačkoliv od loňského roku Elis opakovaně spolupracuje také s ČT:D, pro kterou složila hudbu nebo nazpívala píseň již ve dvou pořadech, pozornost celého českého národa na sebe upoutala až v letošním ročníku televizní talentové soutěže Hlas Česko Slovenska, kde se pod vedením Dary Rolins a Marty Jandové suverénně probojovala do semifinále. Letos v létě se stala také reklamní tváří kampaně Coca-Cola „Řekni to písní“.

Elis

Elisin mix retro popu, latiny, swingu ale i reggae a moderního rocku rozezní Forum Karlín přesně ve 20 hodin.

Hlavní hvězda večera ZaZ ovládne pódium se svojí živelnou show těsně před devátou hodinou a nabídne nejen výběr největších hitů z alb ZaZ a Recto Verso, ale také pár skladeb ze zbrusu nového alba Paris. Desky, na které zpěvačka vzdává této metropoli poctu v podobě coververzí z repertoáru Edith Piaf, Charlese Aznavoura nebo Maurice Chevaliera.

Pražský koncert ZaZ pořádá Mania Promotion. Více na maniapromotion.cz

Dodal: Katka Dědková
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ZAZ

Sobota 29. 11. 2014
Vstup: 1190 Kč v předprodeji
Vystupují:
ZaZ (FR)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika