Umek a Yousef na premiéře konceptu Be In

Umek a Yousef na premiéře konceptu Be In

27. 11. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
BTL Agency představuje nový koncept unikátní pravidelné akce, která se bude čtvrtletně konat v novém multifunkčním prostoru Forum Karlín. Ten se vždy pro tuto tematickou noc promění v luxusní a největší klub v Evropě a jeho návštěvníci se budou moci vždy těšit na výpravnou show! Striktní dress code prvního dílu je bílo-modré oblečení.
Akce pod taktovkou BTL Agency (Trancefusion a legendární Decadance) se vždy vyznačovaly tím, že skvělé hudební výkony hostů byly vždy podpořeny show za účasti mnoha live performerů. Nejinak tomu bude i v případě akce BE IN! Tato akce se bude konat pravidelně vždy 4x do roka a pokaždé bude mít své nosné téma, kterému se podřídí dekorace prostoru, speciální performance, kostýmy, projekce a veškeré další efekty.

První pilotní díl se odehraje v pátek 27. února 2015 a jeho téma je ICE KONGDOM (ledové království). Speciálně pro tuto edici bude pro maximální podpoření veškerých efektů stanoven striktní dress kód a tím bude pro první edici bílé oblečení s jakýmikoliv modrými doplňky. I pro další edice bude vyžadován dress code, aby se tak návštěvníci stali přímými aktéry programu a umocnili tak dokonalou atmosféru. A na jaké edice je možno se těšit v roce 2015?

Datum Téma Dress code

27.2.2015 BE IN ICE KINGDOM bílá/mordá
15.5.2015 BE IN FLOWER GARDEN pestrobarevné oblečení
11.9.2015 BE IN BIZZARE HELL červená/černá/sexy
20.11.2015 BE IN DARKNESS striktně černá


Line upy ostatních edicí budou oznámeny v nejbližší době. Předprodej vstupenek na zbývající edice roku bude spuštěn 1. prosince.

Základním konceptem této akce je hudební nevyhraněnost, kdy se návštěvníci mohou těšit během noci i na více hudebních stylů. Součástí line upu ale vždy bude minimálně jedno zvučné zahraniční jméno s podporou domácích špiček. To vše za podpory toho nejlepšího technického vybavení od firmy Ministry Rental a jedinečnosti prostoru samotného. Firma Ministry Rental se pro rok 2015 stala exkluzivním dodavatelem veškerého technického zabezpečení pro všechny akce v produkci BTL Agency a rozhodně se může řadit mezi lídry na tomto poli. Zajišťuje technicky velké halové akce takového kalibru jako jsou například Trancefusion, Transmission a Magnetic, tedy všechny nejvýznamnější taneční akce v ČR. Ministry se také může chlubit svým obrovským klubem Ministry of Fun v Banské Bystrici, který může našim sousedů závidět leckdo! Návštěvníci se rozhodně mohou těšit na přehlídku toho nejlepšího, co aktuálně ve světě techniky existuje! Vše bude pokaždé navíc podpořeno speciálními efekty. Ministry rozhodně nemá konkurenci ve Střední Evropě na poli laser show, disponuje aktuálně těmi nejlepšími LED stěnami, světelným parkem a zvukovými systémy! Pokud přihlédneme k faktu, jakou akustikou disponuje Forum Karlín, můžeme již nyní slíbit dokonalou technickou úroveň těchto akcí! Pod taktovkou BTL Agency se ve Foru Karlín již konaly tři rozdílné akce (Trancefusion, koncert Kosheen a koncert Lary Fabian) a pokaždé odcházeli návštěvníci nadšeni a nový prostor hodnotili po všech stránkách velice pozitivně.

Výběr hostů pro první pilotní díl proběhl velice důkladně a věříme, že s ním potěšíme nejednoho milovníka kvalitní taneční hudby! Kdo se tedy postará o skvělý hudební zážitek při první edici BE IN!?


UMEK
Pochází z e Slovinska a jedním z hlavních lídrů globální techno scény.

Začal DJing ve věku 17 let a od té doby vydal 4 alba a procestoval celý svět! Je známý pro svou dovednost rychle mixovat a schopnost hrát ze čtyřech playerů najednou. Během své kariéry posbíral mnoho ocenění včetně 2014 IDMA ceny za nejlepší Techno / Tech house DJ. Jsme nesmírně rádi a poctěni, že přijal naše pozvání a nemůžeme se dočkat, až ho přivítatáme na naší první edici BE IN! v Praze!

YOUSEF
Mezinárodní DJ, producent, promotér a hudební génius s velkým potenciálem ... tak se dá krátce popsat tento britský umělec, který se v Praze představí na konci února. Doma je v Liverpoolu, kde má svou pravidelnou oblíbenou show Circus Club a vydavatelství stejného jména. Kromě své produkce také remixuje taková jména jako Moby, Fat Boy Slim a Sven Vath.

Českou scénu zastoupí tři známí matadoři v podobě Luccy, Chrise Sadlera a P@co, kterého live doprovodí hudebník a zpěvák Pedro. Line up doplní také zástupci mladé DJské generace duo Matamar.

Návštěvníci se ale mohou těšit na mnoho live performerů, kteří podtrhnou výpravnost celého programu. Během noci vystoupí různí hudebníci, artisté a tanečníci. Jak je zvykem u akcí typu Decadance a Trancefusion, můžou se návštěvníci těšit i na velkolepé kostýmy.

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/607219626066496/

Dodal: Zdeněk Masopust, BTL Agency
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BE IN! ICE KINGDOM

Pátek 27. 2. 2015
Vstup: 490 - 690 Kč
Vystupují:
UMEK, YOUSEF, Lucca, Chris Sadler, P@co & Pedro live, Matamar
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
BE IN! ICE KINGDOM, 27. 2. Forum Karlín Praha
5 x 2 vstupy + 5x lahev Vodka 42
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika