Lara Fabian natočí klip ve Foru Karlín

Lara Fabian natočí klip ve Foru Karlín

18. 12. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Lara Fabian pro natáčení svého nového oficiálního DVD hledala to nejvřelejší publikum z celého podzimního evropského turné a vybrala si Prahu. Toto natáčení proběhne na speciálním koncertu dne 5. 6. 2015 ve Foru Karlín.
„Jsme nesmírně hrdí na to, že si Lara vybrala pro své natáčení právě Prahu, je to pro nás jako dostat zlatou medaili za produkci. Ale není to jen o nás, ale především o skvělých divácích, kteří na obou pražských koncertech v říjnu 2014 vytvořili tak nádhernou atmosféru,“ říká Zdeněk Masopust z pořadatelské agentury BTL AGENCY.

Lara Fabian

Lara Fabian se narodila v Belgii, dětství však prožila se svojí italskou maminkou na Sicílii. Osudovým se jí po profesionální i osobní stránce stalo setkání se skladatelem Rickem Allisonem. Byla to láska na první pohled a tehdy dvacetiletá Lara se s ním okamžitě odstěhovala do kanadského Quebecu a vydala tam svoji první desku Lara Fabian. Nádherný hlas, přesahující hranice sfér, a dotýkající se tak přímo srdcí posluchačů, brzy dobyl celý svět. Lara Fabian kolem sebe nikdy neměla management tlačící jí k popovému mainstreamu, vždy si vybírala z různých hudebních žánrů a kultur to, co sama chtěla svým nádherným hlasem publiku předat. Přesto nebo spíš právě proto prodala miliony desek. Na její tvorbě diváci celého světa milují právě kombinaci popu, world music, jazzu i klasické hudby.

Díky obrovskému zájmu diváků odehrála na podzim v Praze hned dva koncerty. Oba byly beznadějně vyprodané a pořadatel musel přidávat ještě místa k stání. Na obou pražských koncertech diváci nadšeně tleskali od prvních tónů písně Je T´aime, kterou koncerty začínaly. Květiny a potlesk následovaly skoro po každé písničce a bouřlivého potlesku se dostalo i magickému vystoupení „vodního anděla“ – perkusisty, který kromě běžných nástrojů použil i speciální nástroje ponořené do vody. Jejich šum i rytmické šplouchání doslova očarovaly publikum. Vrcholem obou koncertů bylo nesmírně emocionální Je suis Malade. Lara Fabian při něm odložila mikrofon a opět předvedla, že její hlas žádnou techniku nepotřebuje. Dokonalá akustika Fora Karlín nezklamala a tato píseň se stala nejsilnějším momentem obou pražských koncertů. Standing ovation nebraly konce a Lara odměnila diváky dlouhým přídavkem.

Lara Fabian nyní chystá pro své české publikum odměnu ještě mnohem větší. Diváci, kteří si zakoupí vstupenky na tento koncert, se budou přímo účastnit natáčení jejího nového DVD, a možná právě jejich záběry se stanou součástí videa, které bude Laru prezentovat po celém světě.

Vstupenky v prodeji – exkluzivně v síti Ticketsream v ceně již od 690 Kč.

Dodal: Zdeněk Masopust, BTL Agency
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

LARA FABIAN

Pátek 5. 6. 2015
Vstup: od 690 Kč
Vystupují:
Lara Fabian (BE)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika