Rozhovor s Chris Davies k sobotní Vegas

Rozhovor s Chris Davies k sobotní Vegas

09. 01. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Zadržte dech a nastavte uši pro bláznivě talentovaného Chrise Daviese, který je důkazem toho, že věk nemá na talent absolutně žádný vliv. Dvacetiletý Chris se svými divoce neomalenými hity dobývá rodné Maďarsko a celý svět. Zahraje již tuto sobotu v pražském klubu Duplex.
Ahoj Chrisi! Jak se máš kámo? Jak sis užil Vánoce a Silvestra?
Ahoj Tokátko! Mám se vážně dobře, díky. Dost jsem se těšil na tento rok a teď cítím, že jsem nabitý energií a cítím se vážně skvěle. Vánoce jsem si klasicky užil parádně, protože navíc moji rodiče mají narozeniny přes svátky. Máma 22.12. a táta 23.12. Pro mě jsou vždycky Vánoce obdobím klidu a pohody. Co se Silvestra týče, tak letos to bylo poprvé, kdy jsem to trávil mimo mojí zemi, ale i tak to bylo úžasné! Hrál jsem na Nový rok v Teplicích a bylo to skutečně crazy! Atmosféra i lidi super!!!
 

Tuhle sobotu zahraješ opět v pražském Duplexu, kde máš svojí rezidentní párty VEGAS. Můžeš nám prozradit něco o této noci a jaké jsou tvé pocity z rezidentury v klubu Duplex?
Duplex byl první klub mimo mé rodné Maďarsko, kde jsem vystupoval, takže mám k tomuto klubu velmi speciální vztah. Miluju zdejší párty a moc rád zde hraju. Byl to můj cíl zde mít jednou rezidentní noc a teď, když se to splnilo, tak mám opravdu radost! Sám to víš, není to jen klub, je to spíš něco jako rodina…všichni rezidentní djs, personál v klubu…jsme něco jako jedna velká rodina! Takže pokaždé, když hraju v Duplexu, tak je to jiné než ostatní kluby. Je to prostě skvělé!

Co se týče akce Vegas, tak to je noc, která je celá o luxusu a mystérii! Snažíme se dotvářet atmosféru prostřednictvím speciálních hostů, jako byl třeba posledně kouzelník, pomocí tematických dekorací, kostýmů pro tanečnice a tak dále. Snažíme se vytvořit odlišnou atmosféru, než která panuje v ostatních klubech.

Chris Davies - autor: Jirka Prokop

V České republice máš hodně fanoušků a hraješ tady víckrát do měsíce. Jak to jde u vás v Maďarsku? Máš tam taky nějakou rezidentní noc? Co nám můžeš prozradit o scéně u vás?
Ano, je to skutečně úžasné! Už sem navštívil docela dost měst v ČR a můžu říct, že znám už hodně lidí z těchto měst, kterým se líbí, co dělám a to je fantastické. Získal jsem hodně pozitivních ohlasů po mých vystoupeních a skutečně to oceňuji. Děkuju, že můžu tuhle skvělou zemi navštěvovat tak často! Lidé zde mají otevřenou mysl a jsou na mě hodní kdekoliv se ukážu. Je to docela dost vtipné, protože například u nás v Maďarsku skoro vůbec nehraju. Mám hodně vystoupení hlavně u vás a trošku už i po celé Evropě, takže vlastně nemám moc čas budovat si jméno u nás.

Kromě toho, že si dj, tak si také producent. Jaký byl pro tebe první impuls začít dělat svojí vlastní produkci? Tvé poslední remixy Hardwella a Alessa jsou dost populární a mají hodně poslechů na Internetu. Jaké jsou tvoje plány do budoucna? Chystáš remix nějakého dalšího hvězdného producenta?
Je to tak, jsem i producent. Moje bývalá přítelkyně mi dala první impuls k tomu, abych zremixoval track. Byl to remix contest v mojí zemi a líbila se mi instrumentální část toho tracku a to byl první moment, kdy jsem chtěl udělat svojí verzi jiného tracku. Tak jsem se začal učit, jak tvořit hudbu. To bylo 2 roky zpátky. A máš pravdu, moje remixy Hardwella a Alessa mají hodně views a jsou populární. Je to moc dobrý pocit, když vidím, jak moje tracky získávají na popularitě a lidem se líbí, co dělám. Moc bych chtěl všem poděkovat za tyto pozitivní ohlasy! Nyní pracuji s mým kamarádem Philippe Lemotem na dvou nových skladbách s dvěma vokalisty z New Yorku! Také pracuji s kámošem z Holandska na naší kolaboraci, která je již skoro hotová. Takže v následujících měsících představím všechny tyto tracky, pokud půjde vše dobře! Předtím než se rozhodnu udělat remix na nějakou skladbu, tak se musím zamilovat do vokálu, který obsahuje. To proto jsou moje remixy tak populární, protože do nich vkládám svoje pocity a emoce. Dávám do nich všechnu mojí lásku, můj smutek, moje šílenství…Pokud najdu song, který mě chytne, tak rozhodně na něj udělám remix.

Jak by si popsal svůj normální týden? Co děláš ve volném čase?
V normálním týdnu trávím 3 dny mimo svojí zem a hraju na akcích. Ale když jsem zrovna doma, tak produkuji hudbu většinu času. Chodím cvičit, jak často to jde. Je pro mě velice důležité se udržovat ve formě a být fit. Také se setkávám s ostatními hudebními producenty a pracuji na svých webových stránkách a snažím se je udržovat neustále aktuální. A ano také jsem závislý na TV seriálech, takže to dělám ve svém volném čase. Dřív jsem studoval v Budapešti na obchodní akademii, ale už studuji jen pasivně, protože před půl rokem jsem toho musel nechat, protože jsem moc cestoval a neměl jsem na to čas. Ale myslím si, že už jsem dost starý na to, abych přežil v dnešním světě :D

Jaké jsou tvoje plány na tento rok? Budeš hrát na nějakých velkých festivalech? Co tvoje cíle do budoucna?
Do loňska jsem měl pouze sny…nyní mám plány! Teď nemůžu říct víc, ale vypadá to, že navštívím hodně zemí po celém světě a budu mít šanci představit své schopnosti na jednom z nejlepších evropských festivalů. Takže se na rok 2015 těším opravdu moc. Uvidíme co přijde. Plány do budoucna jsou hodně cestovat, navštívit nové země, poznávat nové lidi z celého světa, hrát na největších festivalech a rád bych podepsal svůj nový track na nějakém velkém labelu.

Můžeš něco vzkázat svým fanouškům v ČR? Co od tebe můžeme v sobotu očekávat v Duplexu na VEGAS?
Bude to šílenost! Připravil jsem pro vás opravdu speciální set obsahující nevydané tracky, remixy, mashupy, edity. Také tam bude jeden z pro mě osobně nejlepších českých djs, můj dobrý talentovaný přítel Pauli Gabrieli a také skvělá dvojice Mio & Nick Martino!

A poslední otázka pro tvé fanynky – jsi stále svobodný?
Ano pořád nemám holku :D A chtěl bych jen říct – Gratuluji Česká republiko, holky tady u vás jsou naprosto úžasné, skvělé a překrásné!!!

Děkuju i tobě Chrisy za odpovědi. Těšíme se na tebe!
Já děkuju za otázky! A nezapomeňte: Sobota, Duplex, Vegas bejby!

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/328281404041854

Dodal: Štěpán Ježek, DUPLEX club & restaurant
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

VEGAS

Sobota 10. 1. 2015
Vystupují:
Chris Davies (HU), Pauli Gabrieli, Mio & Nick Martino
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika