Hard Dance kalendář 1/2015

Hard Dance kalendář 1/2015

09. 01. 2015  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
S novým rokem přichází nový přehled na nadcházející měsíc. V prvním měsíci je toho oproti loňskému lednu naplánovaného dost! A na co, že se můžete těšit? Z domácích párties to je rozhodně Winter Conspiracy VIII a Hardcore Operation. Za hranice můžete s námi vyrazit na BKJN vs. Partyraiser.
09. 01. – Underground Madness
Pokud v pátek vyrazíte do pražského klubu Cover Place, tak se můžete těšit na nefalšované hardcore šílenství s Hungry Beats. Během noci dále vystoupí Zabaka, NGR, Izstvy, The Butchers a Geez.

10. 01. – Czech This Future 15
Pokud už do Cover Place vyrazíte v pátek, tak tam můžete zůstat do soboty na další díl party Czech this Future. Už je to osm let, co se poprvé uskutečnila tato párty, která byla původně narozeninovou oslavou. Hned po prvním vydání slovo dalo slovo a tato párty se začala objevovat dvakrát do roka. Před vámi je její zimní edice. Poprvé v historii této párty budou k dispozici dvě stage. Můžete se těšit na tradiční rance stage a oproti jiným vydání přibude Czech This Future Hard Stage, na které se bude hrát hardcore a hardstyle! během večera se můžete těšit na hard trance, euphoric hardstyle, raw hardstyle, mainstream hardcore, uptempo a frenchcore. Během večera se vám představí K1aptcha, Dj Palo, Maicuss, Darkwatcher vs Darkwizard, Ychy, Rascal a Dux vs Fridexx. Vstupné je jedno sto korun.
 

16. 01. – Hardcore Operation
Do brněnského klubu Favál se vrací Skais se svými akcemi. Na hlavní stage vystoupí nejúspěšnější české hardcore/frenchcore producentské duo Hungry Beats, které doplní Dirty-Z . Dále pak italský The Maniak a slovenští zástupci Kizzah Koffos. Na druhé stage se pak představí techno a hardtechno djs a projekt DISTRICT7 představující industrial Hardcore a Crossbreed od producentského dua Hungry Beats. Na své si přijdou nakonec i příznivci dark dnb,kterým zahraje dj Theman. Dále zahraje Withecker, Trunk a Nancy.

23. 01. – Winter Conspiracy VIII
Co by to byl o za zimu, bez Winter Conspiracy? I tento rok se bez ní Kolbenka neobejde. tento ročník bude spíš o systémech než o zvučných jménech. Ale i tak přijďte, bude to zase pořádná dupačka!

23. 01. – Hardcore Mejdlo vol. I
Czech Gabber Force production přichází po dlouhé době s po-masakrovým Hardcore mejdlem! Přijďte po na dobré pivko a pořádný holandský sound! Připravte se hlavně na to, že to bude POŘÁDNĚ TVRDÁ DÍZA :D. K tanci a poslechu zahrají Raiden, Oliheň aka D-Evil Project, Dux-X aka Smackmachines a Mat Otrozon Přijďte zakalit do Double Helix Club (dříve Červ), je to lepší než sedět doma.

24. 01. – BKJN vs. Partyraiser
Klubová akce, která má opravdu dost zvučné jméno. Výprava na tuto klubovou událost rozhodně stojí za to, i když je to více jak 800 kilometrů. Během večera se představí hned několik zvučných jmen – například: Dr. Peacock, F. Noize,  The Sickest Squad, The Braindrillerz, The Punisher, Wars Industry, Johnny Napalm, Tripped a tentokráte i s českými zástupci Hungry Beats. Samozřejmě vystoupí mnoho dalších zvučných jmen.
 

30. 01. – Frenchcore Fighters
Po delší době je tu další mejdan ze série Frenchcore Fighters. Tentokrát v jiném prostoru a to v klubu Styx. Těšit se můžete na spousty tvrdý muziky v podání Calgarryho, The Maniaka, Geeze a Smackmachines. Nebudou chybět lídři z HardPress – Deels, Zabaka a Rascal!
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CZECH THIS FUTURE 15

Sobota 10. 1. 2015
Vstup: 100 Kč
Vystupují:
Prem van Skaal, Darkwatcher vs Darkwizard, Ychy, Leachim Rascal, Michal Maicuss Sáraz, Dj Palo, Dux Freeman vs Michal Frenchcore Fri-dexx, K1aptcha, TyPhone, Paul Andrews, Athro, Zooropa, NodeM, Majklhauske
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika