David August živě na dubnovém Komiksu

David August živě na dubnovém Komiksu

16. 03. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Čtvrté pokračování warehouse party Kom!ks proběhne desátého dubna 2015. Lokace zatím není stanovena, zato však pořadatelé dnes vypustili první jméno. Do Prahy přijede David August, jeden z předních zástupců labelu Diynamic a i přes svůj nízký věk bezesporu velmi respektovaný dj.

Pořadatelům jsme v minulém týdnu položili pár otázek:

Proč právě David August, můžeš nám jej blíže představit?
FATTY M: David August pro mě reprezentuje největší propojení mezi posluchači elektronický hudby. Most mezi žánry, lidmi a náladami... Každý si najde to co chce. Pro mě jeden z Top liveactů současnosti, pomalý a přitom stále velice taneční.. A taneční myšleno slovem tanec, ne šlapání zelí.

Kdy prozradíte lokaci pro dubnový Komiks? S jakou kapacitou co se týče návštěvníků počítáte pro tento díl?
SCHWA: Místo konání prozradíme velice brzo. Zajistili jsme prostor pro cca 1200 návštěvníků, s klenutými stropy pro dobrou akustiku, bez omezení ze strany města, bez hlukových omezení a to vše jen 15 minut od centra. Plánujeme vytvořit opravdu pořádnou audio a vizuální show, jako tomu bylo na posledním komiksu na Letné. Tento týden se po Praze začnou objevovat nálepky a plakáty, na ni již bude místo zveřejněno.

Akce Komiks je u nás poměrně unikátní svým propojením hudby a výtvarného umění. K výtvarné stránce tohoto dílu byste nám něco řekli?
DJ LUMIERE: S tímto konceptem jsme počítali už od začátku. Spolu s djs Fatty M a Schwa jsme si tehdy řekli, co nového a zajímavého přidat k tanečním akcím. A jelikož známe několik  galerií i samotné umělce, tak nám přišlo vcelku přirozené propojit hudbu s uměním.

dj Lumiere

Dubnový Komiks bude o spolupráci s Chemistry gallery. Máme potvrzené tři umělce a to Josefínu Jonášovou, Barboru Krninskou a Magdalenu Staňkovou.  Další umělce máme v jednání, ale jména zatím neprozradíme.

Kolik dalších Komiksů byste letos chtěli uskutečnit?
FATTY M: Rozhodne ještě dva.. Hosté budou nadčasoví. Chceme překvapit. Netrouflo by si na to u nás moc lidi, i když by je spoustu lidi chtělo. Snad nezbankrotujeme.

Něco dalšího, co byste chtěli našim čtenářům sdělit?
SCHWA: Další naší novinkou je vinyl, který jsme vydali na Beef records. Spolupodílel se na něm Fatty M s dubstepovým producentem Matoa a na vokály hostoval Roland Clark. Jsme rádi, že má Česká republika další zářez na vinylovém nosiči. K dostání například zde nebo na příštím Komiksu i s podpisem.

SOUTĚŽ
 
O co hrajeme: 1 x 2 vstupy + dárkový balíček od Excelent a Club Mate

Otázka: Ve spolupráci s jakou galerií proběhne tento díl Komiksu?

Váš tip:
Atrium na Žižkově
Centrum současného umění DOX
The Chemistry Gallery
Jméno:


Příjmení:


Email:

 




Facebook událost: https://www.facebook.com/events/1597821857120235

Warehouse party Komiks je u nás zatím ojedinělý koncept spojující hudbu a výtvarné umění. Pro každý díl je navíc vybírána neokoukaná lokace. Více o Komiksu si přečtěte v rozhovoru s dj Lumiere, který je jedním z pořadatelů.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

KOMIKS

Pátek 10. 4. 2015
Vystupují:
David August (DE), Schwa, Fatty M, Lumiere a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
KOMIKS, 10. 4. Praha
1 x 2 vstupy + dárkový balíček od Excelent a Club Mate
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika