Electro swing po francouzsku roztančí Lucerna Music Bar

Electro swing po francouzsku roztančí Lucerna Music Bar

11. 02. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na úterý 3. března se do Lucerna Music Baru chystá další párty v rytmu electro swingu. Tentokrát na kruhové pódium zavítá francouzský projekt Lamuzgueule, který vám představí originální show plnou swingu, electra a balkánských beatů.
Lamuzgueule se představí v České republice úplně poprvé.
 

Lamuzgueule je šestičlenný projekt, který vznikl v roce 2008 ve francouzském Grenoble. Vintage zvuk saxofonu, houslí, dvou vokálů, basy a kytary je mixován s tepajícími elektronickými beaty a dává dohromady originální mix, který vás zaručeně dostane do varu. Jejich francouzsko-anglické texty perfektně doplňují nadupanou muziku a tvoří zajímavý crossover starého a nového stylu.

Lamuzgueule

Debutové album pojmenované Radio Béret & Disco Zina, které vyšlo v roce 2012, zaznamenalo velký úspěch a přineslo kapele spoustu vystoupení po Francii a více jak padesátku koncertů po celé Evropě. V roce 2014 vydali Lamuzgueule druhé studiové album Bada Boom Boom Swing, na kterém spolupracovali s velkými jmény jako Lyre Le Temps, Jenova Collective, Bart & Baker a dalšími. „Pracovali jsme tvrdě na nových písníčkách a jsme hrdí na výsledek. Na nové desce jsme spolupracovali v průběhu deseti měsíců s vysněnými hosty a s týmem velkého francouzského studia La Bobine. Jsme vděční všem fanouškům, díky jejichž příspěvkům jsme si mohli dovolit tuhle desku natočit,“ říká Romain Deschamps, frontman kapely.

Taneční večer odstartuje a zakončí duo DJ James Wing a saxofonista Mad Sax. Těšte se na vesele taneční electroswingový energy drink okořeněný poctivou dávkou swing & bassového temperamentu v doprovodu hyperaktivního saxofonisty.

Vstupenky v předprodeji pořídíte za 300 Kč + poplatky. Předprodej běží na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků), na webu musicbar.cz a v předprodejních sítích GoOut.cz, Ticketpro, Ticketportal a Eventim. Na místě 350 Kč.

Oficiální událost na Facebooku: https://www.facebook.com/events/1375929706042278

Dodal: Lukáš Kolíbal, Lucerna Music Bar
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

LAMUZGUEULE

Úterý 3. 3. 2015
Vstup: 250 - 300 Kč
Vystupují:
Lamuzgueule (FRA), DJ James Wing (Electro Swing River) feat. Mad Sax (live sax)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika