Sébastien Legér se v březnu vrátí do Prahy

Sébastien Legér se v březnu vrátí do Prahy

21. 02. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Miláček českého publika, francouzský sympaťák a prvotřídní dj Sébastien Legér (FR) přijede v březnu do Roxy představit mimo jiné i velké množství čerstvého materiálu, vycházejícího pod jeho novou značkou Temple of Lions.
Sébastien Legér je v ČR jako doma a není se čemu divit. Jeho dosavadní vystoupení v ČR, jak v klubech, tak na festivalech, byla hodnocena skvěle a získala usměvavému Francouzovi mnoho nových fans. Sébastien ve svých setech kombinuje svěží housové rytmy s prvky minimalu, elektra, ale i tech-housu. Sébastién má cit pro atmosféru v klubu a je známý svou schopností během setu zcela změnit energii na tanečním parketu. Je velmi aktivním producentem a autorem nesmrtelných releasů, především Jaguar, Hit Girl nebo Aqualight, které ve všech různých remixech zní v klubech doteď.

Sébastien Legér

Sébastien je vlastníkem labelu Mistakes Music a nově od podzimu 2014 i Temple of Lions, kde dává prostor spíše undergroundovějšímu soundu. Při produkci spolupracuje s giganty jako Ovum rec. (Josh Wink), Intec rec. (Carl Cox), ale za parťáka ho berou i Justin Timberlake nebo Arman van Helden. Špičková produkce a především energická až taneční vystoupení za djským pultem z něj za více než 15 let kariéry udělala dlouhodobě jednoho z nejžádanějších.

Support obstarají Loutka, Fatty M a Adam Cloud.

Událost: https://www.facebook.com/events/923397927680531/

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SÉBASTIEN LÉGER

Pátek 27. 3. 2015
Vstup: od 180 Kč, na místě 200 Kč
Vystupují:
Sébastien Léger (FR), Adam Cloud, Fatty M, Loutka, Eddie Mur, Eska
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika