Eject House na Císařské louce

Eject House na Císařské louce

11. 07. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Po velmi vydařených čarodejnicích na Císařské louce se ta samá parta nadšenců rozhodla na léto připravit hned tři další open air akce a všechny se odehrají opět na Císařské louce. První z nich bude Eject House 21.7.
Promo:Předminulý rok jsme jsme počali jedno z našich party dětí s názvem Eject House.Zrodilo se v našich hlavách jako alternativa letních open air festivalů, převážně pro lidi, kteří zůstávají o prázdninách v Praze a mají v oblibě kvalitní house party konající se mimo klubové prostory.

eject house

Náš potomek Eject House je zase o rok starší a snad také moudřejší než při svých prvních krůčcích v jeho mejdanům zasvěceném životě. Má spoustu nových kamarádů, snaží se moc nezlobit, pokukuje po holkách a zbožňuje house music.

A kdo jsou jeho velcí kámoši a po které holce kouká nejvíc? Největší alotria poslední dobou vyvádí asi z partičkou z klubu Roxy a proto si také pozval na své mejdlo hned tři jeho zástupce. Neposedného parťáka Bo.dana (roxy/bukanyr.cz) a eklektického elektrikáře jménem Airto (roxy/golfo), se kterými se seznámil na Bukanýru. Ti dva se neustále snažej Ejectovi přebrat jeho srdcovou záležitost, všemi oblíbenou djane Lillou (roxy). O její přízeň také usiluje největší výtržník dj Rosi (bluesound), bez kterého ten náš malej zlobivec nedá ani ránu. A aby toho nebylo málo jako support byl pozván lamač dívčích srdcí dj Ollgoy.

Jak tato zapeklitá situace letos dopadne? Tech houseová kráska Lillou má narozeniny a tak se budou pánové jistě snažit ji potěšit svými sety. Bo.dan zahraje house & progressive house s prvky electro, Airto samozřejmě electro house, Rosi rozmanitý a nabitý house a Ollgoy bude tahat samá esa z oblasti world music.

Na místě se můžete opět těšit na bohatě zásobený grill, výčep piva a tři zastřešené bary - DJs bar s tanečním parketem, ozvučený Cocktail bar - se zajímavou nabídkou míchaných drinků za asistence zkušeného barmana a samozřejmě místo pro odpočinek - Chill Out bar.

V pátek 21. července se na Vás na Císařské louce těší Eject House a samozřejmě celá jeho rodina, která si říká Mejdanyzm www.mejdanyzm.cz.

kde: Císařská louka, Praha 5, areál „CINDA“
Kdy: pátek 21.7. 2006
Jak: bus - 241,172,126, 253, 244, 248, 198, 321, 105, 255, 129, 317, nebo tram – 12, 14, 54
Přívoz: každou hodinu od botelu Vodník
Start: 18:00 hod.
DJs: Lillou, Airto, Bo.dan, Rosi, support: Ollgoy
vstupné: 100,- Kč

Další akce:
V pátek 4. srpna novorozenec Broken Island - drum & bassovej cucák a jeho parta djs Koogi, Juanita Juarez aka Brooklyn, Anakin, Sweg, Akira a Rido.

V pátek 1. září záškolák Last Minute - houseová rozlučka s prázdninami - djs Wega & Kim Pixa aka WeKi, Airto, Rosi a další

1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

04. 05. 2009 | 16:28:16
+0 | -0

randál

Ještě dnes se nemohu vzpamatovat z noci z 30.4.na 1.5. Pokud se bude vše takto odehrávat v techno do rána začínám vás nenávidět a slibuji vám, že již bojuji za odstranění všech těchto akcí !! Co si to dovolujete takto řvát na celou Prahu až do rána!! Hnus!!
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika