Rozhovor s Bryanem Kearneym k poslední Trancefusion

Rozhovor s Bryanem Kearneym k poslední Trancefusion

17. 03. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jednou z hlavních hvězd poslední Trancefusion je i irský dj a producent Bryan Kearney. Akce proběhne 4. dubna v Praze a s Bryanem vám přinášíme rozhovor.
Ahoj Bryane, co si pamatuješ ze svého setu na Trancefusion Autumn v roce 2012?
Byla to úžasná noc na skvělém místě. Hrál jsem na konci po Kai Tracidovi. Bylo to poprvé, co jsem hrál své vlastní produkce včetně The Nettle.

Taky jsi hrál v Praze na FSOE 300 v roce 2013. A nedávno na Transmission v O2 areně. Máš nějaké zvláštní spojení s českým publikem?
Publikum v České Republice je vždycky velmi komunikativní a sdílí nadšení pro hudbu. Užíval jsem si každé vystoupení, které jsem tu měl.

Bryan Kearney

Za několik týdnů budeš hrát speciální back to back set se Sneijderem. Jaký nářez to bude?
Nepopisoval bych to, co hrajeme, jako nářez, protože to zní jako nesmyslný rachot. Bude v tom spousta energie, tak bych to popsal

Tvůj remix Garetha Emeryho&Go Bruce – U se stal skladbou roku 2014 na State of Trance. Jak jsi reagoval, když ses to dozvěděl?
Byl jsem v sedmém nebi. Byla to v tom roce moje největší skladba a strávil jsem na ní spoustu času, takže to pro mě hodně znamenalo, že se stala skladbou roku. Teď je čas pokračovat a zlepšovat se.

Kdybys mohl pracovat s kterýmkoliv hudebníkem, kdo by to byl a proč?
Plumb. Skvělý jedinečný hlas a její texty mají hloubku.

Rok 2015 vlastně teprve začal. Jaké máš plány na tenhle rok? Nějaké nové produkce?
Světovládu 

Už mám několik připravených věcí, originály, remixy a společné tracky, které vyjdou v příštích měsících. Právě jsem dodělal remix ASOT Team Tracku od Armina van Buurena a taky remix pro Roxannu Emery. I moje první kompilace vyjde letos.

Prosím, dokonči tuto větu: Život bez elektronické hudby….
Život bez elektronické hudby by stál za hovno.

Díky, že sis na nás udělal čas. Chceš něco říct svým fanouškům? Proč by neměli zmeškat poslední Trancefusion?
Uvidíme se v dubnu a bude to skvělá noc. Na Trancefusion byste měli být, protože je to se všemi, kdo budou vystupovat, neuvěřitelně jedinečná a rozmanitá akce.

Exkluzivní limitovaný set vstupenek s dárky:
Tato sada bude limitovaná v počtu pouhých 400 kusů a bude obsahovat: luxusní dárkovou krabičku Trancefusion, speciální památeční a číslovaná originální vstupenka na akci (zůstává nepoškozena i po akci), klasická tištěná vstupenka pro vstup na akci, CD Trancefusion, originální klíčenka, silikonový náramek, sluneční brýle. Všechny tyto předměty budou s motivem flyeru poslední edice Trancefusion a heslem TIME TO SAY GOODBYE. Tyto dárkové sady lze objednat a rezervovat pouze na adrese tickets@trancefusion.cz za cenu 1900 Kč.

Více informací: www.trancefusion.cz nebo http://on.fb.me/TRANCEFUSION

Dodal: Zdeněk Masopust, BTL Agency
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRANCEFUSION – TIME TO SAY GOODBYE

Sobota 4. 4. 2015
Vstup: 990 - 1490 Kč
Vystupují:
Andrew Rayel b2b Orjan Nilsen (world exclusive), Andy Moor b2b Lange, Beat Service b2b Mark Sixma (world exclusive), Bryan Kearney b2b Sneijder (world exclusive), Driftmoon b2b Thomas Coastline (world exclusive), Kyau & Albert b2b Stoneface & Terminal (world exclusive), Manuel Le Saux b2b Darren Porter, Max Graham b2b Protoculture, Pure NRG live (Giuseppe Ottaviani vs Solarstone), RAM b2b Sied van Riel, Richard Durand b2b Omnia (world exclusive), Roger Shah b2b Pedro del Mar (world exclusive), Sean Tyas b2b Menno de Jong (world exclusive), A*S*Y*S, DuMonde, Johan Gielen, Kai Tracid, Marusha, Skypatrol, Taucher, The Space Brothers, The Thrillseekers, Woody van Eyden, Eller van Buuren, Susana, A mnoho dalších performerů (tanečnice, artiste, hudebníci)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika